avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii militare

Am tot auzit la TV ca reduc pensiile la militari , se zvonea chiar mai in gluma sau mai in serios, ca un fost colonel va castiga 3 milioane, si alte zvonuri din astea.

Am vazut multe cifre, si aiureli pe la TV, dar as dori sa stiu daca exista vreun proiect de lege, sau ceva clar despre asta.

Undeva unde sa ma pot uita pe net, si sa vad clar ca uite cineva care a lucrat 20 sau 40 de ani in armata va lua atata pensie.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:35, 20 Februarie 2010
Saptamana viitoare va intra in Senat proiectul noii legi a pensiilor.
Proiectul este publicat pe adresa Ministerului muncii. Cititi si vedeti.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce data pot beneficia de pensie militara de stat conform noului proiect de lege a pensiilor militare de stat safety safety Sunt nascut in 07.02.1967 si sunt colonel in rezerva(r)(am avut calitatea de militar/ofiter in cadrul sistemului de ordine publica/siguranta nationala ... (vezi toată discuția)
Pensii militare si nu numai Elena Mihaela  SPATARESCU Elena Mihaela SPATARESCU Uneori, ma gandesc ca nu am facut Facultatea de drept, sau mai bine zis, ca ei (guvernantii) nu au facut-o. In orice caz, ceea ce aud pe la televizor si radio, ... (vezi toată discuția)
Pensiile militare romulanum romulanum Sunt un pensionar militar , varsta 44 de ani ,940 lei pensie , 27 de ani cu grupa cu tot, grupa 1 legea pensiilor fiind in faza finala , va rog ... (vezi toată discuția)