Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare

Sunt un pensionar militar , varsta 44 de ani ,940 lei pensie , 27 de ani cu grupa cu tot, grupa 1 legea pensiilor fiind in faza finala , va rog sa-mi spuneti ce modificari pot aparea la pensii ca a mea ca nu prea am inteles mai nimic din noua lege a pensiilor.Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 01:59, 21 Februarie 2010
Saptamana viitoare proiectul de lege va intra probabil in senat.
Toate pensiile de serviciu vor fi recalculate daca proiectul, asa cum este, devine lege.
proiectul a fost postat pe adresa ministerului muncii in 26.01.2010. A fost in dezbatere publica pana in 05.02.2010.
S-a discutat in guvern si s-au facut deja unele modificari la proiect.
Vedeti si dv aici ultima varianta afisata pe adresa M muncii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii militare badguygoodguy badguygoodguy Am tot auzit la TV ca reduc pensiile la militari , se zvonea chiar mai in gluma sau mai in serios, ca un fost colonel va castiga 3 milioane, si alte zvonuri ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 2013 andreea20ro andreea20ro buna ziua,trebuie sa imi depun dosarul de pensionare in luna ianuarie insa cacineva m-a sfatuit sa mai astept pana apare noua lege a pensiilor in 2013.ce s-ar ... (vezi toată discuția)
Noua lege de pensionare Dumitru-50 Dumitru-50 Sunt pensionar din 27 Ian 2016.Am lucrat în grupa 1 15 ani .Beneficiez de recalcularea pensiei? (vezi toată discuția)