Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare pv emis de serv urbanism

am primit o amenda pentru ca am inchis o loja cu un geam mare de iesire pe o terasa necirculabila.Ma intereseaza cum pot contesta pv ,atata timp cat nu a fost semnat de mine,iar datele de intocmire,de expedire prin scrisoare simpla fara aviz de primire si momentul efectiv cand l-am gasit nu coincid.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: klaremete , utilizator 15:18, 25 Februarie 2010
Puteţi face contestaţie dar nu văd mari şanse în a câştiga.
Faptul că nu aţi semnat pv nu este o condiţie pentru a putea invoca nulitatea.
Mai bine cereţi sfatul celor de la urbanism pentru a vă indica modalitatea de a intra în legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare amenda circulatie - data gresita Rams Rams Am primit o amenda de circulatie in data de 06.03.2010 pe motiv ca \"A condus auto nr.....si nu a respectat indicatorul \"Acces interzis\" Am fost incadrat la ... (vezi toată discuția)
Contestare pv rutier- radar, martor asistent fara acte la el eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa va povestesc urmatoarea intamplare si sa va cer un sfat. Tranzitam cu sotul meu o localitate din Jud. Sibiu unde limita de viteza este ... (vezi toată discuția)