avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestare pv emis de serv urbanism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestare pv emis de serv urbanism

am primit o amenda pentru ca am inchis o loja cu un geam mare de iesire pe o terasa necirculabila.Ma intereseaza cum pot contesta pv ,atata timp cat nu a fost semnat de mine,iar datele de intocmire,de expedire prin scrisoare simpla fara aviz de primire si momentul efectiv cand l-am gasit nu coincid.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: klaremete , utilizator 15:18, 25 Februarie 2010
Puteţi face contestaţie dar nu văd mari şanse în a câştiga.
Faptul că nu aţi semnat pv nu este o condiţie pentru a putea invoca nulitatea.
Mai bine cereţi sfatul celor de la urbanism pentru a vă indica modalitatea de a intra în legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare amenda circulatie - data gresita Rams Rams Am primit o amenda de circulatie in data de 06.03.2010 pe motiv ca \"A condus auto nr.....si nu a respectat indicatorul \"Acces interzis\" Am fost incadrat la ... (vezi toată discuția)
Contestare pv rutier- radar, martor asistent fara acte la el eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa va povestesc urmatoarea intamplare si sa va cer un sfat. Tranzitam cu sotul meu o localitate din Jud. Sibiu unde limita de viteza este ... (vezi toată discuția)