avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un angajat poate face mentiuni in nota de lichidare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un angajat poate face mentiuni in nota de lichidare?

Un angajat poate face mentiuni in nota de lichidare?Avand in vedere ca angajatorul are datorii fata de angajat. Ex: bonuri de masa neprimite de aprox. 1an ; prime de...... stipulate in CCM.#-o
Cel mai recent răspuns: andram , utilizator 03:00, 27 Februarie 2010
Prin nota de lichidar angajatorul mentioneaza daca d-voastra aveti sau nu datorii fata de societate.:O
Pentru a va putea recupera bonurile de masa neprimite si sumele de bani restante va sfatuiesc sa va adresati instantei judecatoresti competente ( tribunal).
Cata vreme salariatul trebuie sa ia la cunostinta si sa semneze nota de lichidare, poate face orice mentiune doreste, nu este interzis asa ceva..doar ca bonurile de masa, primele si alte adaosuri salariale pe care considerati dvs ca nu vi le-a acordat angajatorul desi vi le-a promis, in general se acorda "functie de performantele economice ale societatii" (asa fiind stipulat in cele mai multe contracte colective de munca). Cu alte cuvinte, se pot acorda, dar nu sunt obligatorii;)..angajatorul se prevaleaza de aceste exprimari ambigue si interpretabile si nu cred sa aveti sorti de izbanda in instanta. Daca in schimb aveti salarii ce nu v-au fost acordate, adresati-va pentru recuperarea lor ITM-ului si instantei competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera datorii de la o firma aflata in lichidare? cristian_opris cristian_opris am o problema si nu stiu cum sa procedez cu o datorie de la o firma aflata in lichidare!toata lumea tacfe si nu stiu ce legislatie se aplica in acest caz!se ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina.l alina.l Daca pachetul salarial negociat contine si tichete de masa,(lucru prevazut in CIM),angajatorul poate renunta la acordarea acestora fara a informa ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare + garantie, neobtinuta marc78 marc78 Buna seara. Am lucrat 1an si 5luni la o societate ca sofer livrator cu contract pe perioada determinata prelungit pana la data de 11.sept..ac cand am ... (vezi toată discuția)