avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului tinichigiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului tinichigiu

As dori tare mult un model fisa postului pentru tinichigiu ca nu am gasit pe net, va rog tare frumos. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 08:36, 3 Martie 2010
Am postat-o pe sectiunea documente utile sub numele de "tinichigiu".Va rog sa o adaptati pentru cerintele firmei unde lucrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului lelcunadia lelcunadia Buna ziua , rog frumos cine are urmatoarele modele ale fisei postului pentru : tinichigiu auto muncitor necalificat -paznic director comercial manipulant ... (vezi toată discuția)
Fise post iulia_str iulia_str Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste fise post pentru: -m.n. in service auto cod cor 914201; -tinichigiu auto; -sofer ... (vezi toată discuția)
Fisa post operator suport tehnic divinenrg divinenrg Buna ziua, Am nevoie va rog de fisa postului pentru \"operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice\",cod COR 312208 si \"operator ... (vezi toată discuția)