avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa Post Operator suport tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa Post Operator suport tehnic

Buna ziua,

Am nevoie va rog de fisa postului pentru "operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice",cod COR 312208 si "operator calculator electronic si retele",cod COR 312201.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:14, 28 Octombrie 2009
Buna!
Aveti postat pe rubrica documente utile fisa postului pentru ceea ce ati cerut dvs.
O zi buna si spor la munca!:)
Multumesc pentru raspuns.
Am gasit-o intr-adevar cea pentru operator calculator electronic si retele (multumesc ca ati adaugat-o), dar as avea nevoie si pentru "operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice",tocmai pentru a putea face o comparatie intre cele doua ocupatii.

Multumesc inca o data.
as fi si eu interesat de un model de fisa post pentru "Operator suport tehnic pentru servicii de comunicatii electronice", cod COR 312208.

Va multumesc.
Daca erati atent la raspunsul colegei mele @bluelagoon ati fi vazut ca la "Documente utile" este postat fisa postului solicitat de dvs.
ufff, cred ca sunt cam tare de cap... l-am cautat pana mi s-au inrosit ochii dar nu l-am gasit. de asemenea nu vad un formular de cautare... la categoria fisa post sunt doar 3 documente, niciunul din ele nu este cel solicitat.
aveti cumva un link direct catre acesta?



va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Octombrie 2009
spatciuk, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa postului esmeralda_hon esmeralda_hon Buna, va rog sa ma ajutati va rog cu fisa postului pentru - inginer in industria alimentara - asistent marketing Va multumesc mult: esmeralda_hon@yahoo.com (vezi toată discuția)
Fisa postului myhai55 myhai55 as dori daca poate cineva sa-mi trimita fisa postului pentru; VANZATOR, DIRECTOR VANZARI, MUNCITOR VULCANIZARE, DESERVENT UTILAJ, MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Fisa postului Dana Muresan Dana Muresan Buna, As avea nevoie de un model pentru fisa postului asistent analist informatii 413207 COR , si/sau 351107 operator suport tehnic pentru servicii de ... (vezi toată discuția)