avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa deschid o Intreprindere Individuala domeniu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa deschid o Intreprindere Individuala domeniu spalatorie auto.

Buna ziua,
As dori si eu o informatie in legatura cu infiintarea unei II si avand ca activitate spalatorie auto.
Vreau sa stiu daca imi trebuie o diploma de calificare pentru aceasta activitate, si care e aceasta, unde se poate face calificarea si care este mai rentabila?
Mentionez ca nu posed nicio calificare, decat diploma de BAC.
Va rog sa-mi raspundeti la intrebare.
Cel mai recent răspuns: ixu99 , utilizator 17:13, 4 Martie 2010
Dupa pararea mea diploma de bacalaureat este suficient. Puteti primi informatii si mai concrete la ORC-ul local, unde trebuie sa va inregistrati.
Pentru aceasta activitate nu aveti nevoie de calificari speciale. Puteti sa infiintati o societate cu acest obiect de activitate, fara restrictii. In schimb,la deschiderea activitatii aveti nevoie de avize pentru spatiul in care desfasurati activitatea - PSI, Mediu, etc.
Av. Diana Andrasoni
Va multumesc pentru raspuns!
Am o nelamurire, dumneavostra spuneti ca pot infiinta o societate cu acest obiect de activitate, va referiti la SRL sau Intreprindere Individuala? Pe mine ma intereseaza Intreprinderea Individuala!
Va multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala cu domeniu de activitate spalatorie auto cu aburi Anca Floares Anca Floares Buna ziua.As dori sa stiu daca se poate infiinta o intreprindere individuala avand ca domeniu de activitate \"spalatorie auto cu aburi\",si daca pentr ... (vezi toată discuția)
Infiintare p.f.a. sau i.f. ??? cristianbogdan cristianbogdan buna ziua !! vreau sadeschid un magazin mixt de dimensiuni reduse . am inteles de la diverse persoane ca imi trebuie o diploma de vanzator si cursuri de ... (vezi toată discuția)
Profesia de coach si pentru training Maria_Minulescu Maria_Minulescu Salut si iti multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Vreau sa-mi infiintez PFA pentru Coaching si Training. Imi trebuie vreo alta calificare ... (vezi toată discuția)