avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare Intreprindere individuala cu domeniu de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare Intreprindere individuala cu domeniu de activitate spalatorie auto cu aburi

Buna ziua.As dori sa stiu daca se poate infiinta o intreprindere individuala avand ca domeniu de activitate "spalatorie auto cu aburi",si daca pentr aceasta,este valabila cerinta referitoare la "documentele care atesta pregatirea profesionala sau experienta profesionala",intrucat de pe site-ul ORC inteleg ca doar in anumite situatii se cer.De asemenea,puteti sa imi spneti daca o II poate desfasura orice activitate prevazuta in Codurile CAEN?
Va multumesc.
Da, puteti infiinta II cu activitatea specificata de dv. Puteti infiinta II cu orice act de studii: diploma bacalaureat, diploma facultate, adeverinta, certificat de calificare profesionala etc.
Puteti alege orice activitate, cu exceptia celor interzise prin lege. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru web design GeorgeCH GeorgeCH Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA pentru Web Design si doresc sa stiu ce cod Caen as putea folosi daca nu am o diploma care sa ateste pregatirea. La ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o intreprindere individuala domeniu spalatorie auto. ixu99 ixu99 Buna ziua, As dori si eu o informatie in legatura cu infiintarea unei II si avand ca activitate spalatorie auto. Vreau sa stiu daca imi trebuie o diploma de ... (vezi toată discuția)
Ce studi(calificari) iti trebuie pt deschidere magazin naturist? viorel_bz viorel_bz pt a deschide un magazin naturist tip plafar ceaiurii, tincturii,etc iti trebuie o anumita calificare,studii? va multumesc (vezi toată discuția)