avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model cerere care trebuie depusa la dosarul de adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model cerere care trebuie depusa la dosarul de adoptie

Buna ziua,

Am si eu o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu un model de cerere ce trebuie depusa la dosarul de adoptie alaturi de celelalte acte la tribunal!
Copilasul este al meu, sotul actual vrea sa infieze copilasul, deoarece fostul sot nu mai este deloc interesat de el si avem tot ceea ce trebuie pentru a se intampla acest lucru, inclusiv declaratia de acord a tatalui biologic , exceptand cererea care trebuie sa insoteasca dosarul la tribunal, copilasul este minor.
Va rog mult daca ma puteti ajuta, deoarece vrem sa depunem dosarul saptamana viitoare.
Cu stima.
Am si eu o prietena in aceasi situatie doar ca, cel mic este cu handicap grav...va este suficienta declaratia tatalui??/ daca obtineti vreo cerere tip va rog din suflet sa imi dati si mie modelul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie barsanu_mihaela barsanu_mihaela am un baietel de 8 ani dintr-o relatie anterioara.eu m-am casatorit si vreau sa trec baiatul pe numele nou.sa-l infieze(adopte) sotul actual.mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil provenit dintr-o relatie anterioara dalama dalama Buna ziua. am si eu o intrebare legata de adoptia unui copil provenit dintr-o relatie anterioara a mamei... Copil cu handicap grav, rezultat in urma unei rel ... (vezi toată discuția)
Adoptie de catre sot 25Maria23 25Maria23 Buna seara, Biologicul nu a mai vazut copilul de un an si jumatate, nu plateste pensia alimentara desi are venituri. A fost gasit de catre executor si i-a ... (vezi toată discuția)