Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

s.r.l. ,sau p.f.a. ?

Detin o pensiune turistica cu 10 camere si un mic restaurant la munte,pe care o administrez impreuna cu familia; sotia si cumnata la bucatarie si menaj camere, eu la bar si renovari in casa...Sunt terorizat de acte si controale...pur si simplu,ma depasesc....Doresc sa renunt la S.R.L.,ce variante am? :help:
Foarte grea intrebarea dvs.
Nici daca va faceti inteprindere individuala nu scapati de controale ! #-o

Din pacate trebuie sa intelegeti ca nu va putem indemna sa va treceti toata activitatea pe persoana fizica , dar daca treceti pensiunea pe persoana fizica si gazduiti turisti ocazional o sa iesiti mult mai bine si scapati si de impozite . :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract ericut ericut Buna ziua am si eu o intrebare , am mai deschis subiectul dar nu mi-a raspuns nimeni inca. Pot cere rezolutiounea unui contract de inchiriere ptr un spatiu ... (vezi toată discuția)