avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Citatie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Citatie

Buna ziua,

am primit urmatoarea citatie:
" Sc ... srl din Buc, adresa .... este chemat in aceasta instanta la camera ..., complet presednte, in data de ..., ora .., in calitate de intimat, in proces cu Administratia finantelor publice secyor 2 in calitate de petent pentru fond - suspendare provizorie a executarii NIMIRE LICHIDATOR.
In caz de neprezentare a partilor, judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una dintre parti."
Citatia are parafa sefului instantei si este trimisa de catre Tribunalul Bucuresti sectia a VI-a comerciala.

Am avut o firma si din anul 2004 septembrie nu am mai avut activitate dar, am ramas cu o datorie la sectia financiara de 20000 lei vechi pe care nu am platit-o.
Am mai primit o citatie acum un an sau 2 de la Registrul comertului pentru dizolvarea societatii si nu m-am prezentat.
Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
Ce ar trebui sa fac acum?
Daca nu ma prezint ce se poate intampla?
Si in cazul in care ma prezit ce credeti ca mi se poate intampla?
Am citit pe internet ca lichidatorul se numeste numai daca ai o datorie mai mare de 300 millioane.
Este posibil sa se fi aplicat penalizari si de la 20000 lei vechi sa ajung la aceasta suma si sa fie nevoie de un lichidator?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:15, 7 Martie 2010
Cel mai indicat este sa va prezentati la arhiva Tribunalului si sa solicitati sa studiati dosarul. Doar acolo puteti gasi anumite raspunsuri si apoi .... mai putem discuta.
Ma pot duce eu sau trebuie sa mearga un avocat ca sa vada ce contine dosarul?
Puteti merge dumneavoastra sa vedeti despre ce e vorba. Si neaparat sa aveti la dumneavoastra actul de identitate si, eventual, o imputernicire din partea societatii la care sunteti administrator.
Societatea este dizolvata si in conformitate cu prevederile art 237 din L31/1990 orice persoana interesata poate cere instantei numirea unui lichidator .
In cazul de fata AFP sector 2 solicita numirea unui lichidator pentru creantele pe care le are impotriva sociatatii dvs.
Nu conteaza marimea creantei
Puteti sa imi transmiteti pe e-mail nr de dosar si va comunic mai multe detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie klaudya_233 klaudya_233 Buna ziua, am primit urmatoarea citatie: \" Sc ... srl din Buc, adresa .... este chemat in aceasta instanta la camera ..., complet presednte, in data de ... (vezi toată discuția)
Citatie numire lichidator administraÞia finanÞelor publice sergiu197 sergiu197 Am o firma impreuna cu nevasta din 2004. Aceasta firma a fost dizolvata prin sentinta judecatoreasca la cererea ONRC pentru nedepunere bilanturi pe mai mult de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare cf. art 237 alin. 1 / legea 31/1990... Dinu Gabi Dinu Gabi Buna ziua, am o societate dizolvata cf. 237(1) lit. b / L31/1990, asupra careia instanta s-a pronuntat in noiembrie anul trecut, sentinta devenita definitiva ... (vezi toată discuția)