avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat

caut avocat specializat in drept penal-fraude pe internet-drept international pentru reprezentare la o audiere la parchet.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:55, 8 Martie 2010
In ce zona a tarii locuiti si la ce Parchet va avea loc audierea?
Specialitatea solicitata ,este rara
Incercati studierea tabloului avocatilor din baroul local,solicitati direct decanului comunicarea existentei de avocat cu specialitatea solicitata
Parerea mea este ca aveti nevoie de avocat specialist in penal si nu neaparat in ceea ce credeti ca vreti.
Pentru audiere o discutie cu avocatul mai inainte ca persoana sa dea declaratia ar fi suficient.
Ca urmare a savarsirii unei infractiuni este necesara o sfatuire buna a clientului in functie de situatia concreta si de presupusele probe existente la parchet.
Primul pas fiind darea declaratiei, daca suspectul vrea sa dea declaratie, presupune un avocat care sa inteleaga sub aspect penal ceea ce ar urma sa se intample.
Adica se poate ca procurorul sa ii spuna ca nu il retine daca recunoaste fapta.Aici apare problema care va intereseaza.In astfel de cazuri este greu de spus ce va face procurorul intrucat depinde de mai multe lucruri si nu de ceea ce credeti dvs.
Depinde de prejudiciu, mod de operare, cati participanti exista, etc.
Nu cred ca exista un avocat care sa se ocupe in mod exclusiv de ceea ce vreti dvs.Este vorba de sfera dreptului penal daca m-ati inteles.

avocat Claudiu Lascoschi
In Bucuresti locuiesc, sunt martor, nu suspect.
Audierea este pe langa Hala Traian la un sediu DIICOT din cate am inteles...
Daca ati primit citati si scrie martor nu aveti dreptul la avocat.
Veti merge fara avocat.Nu va mananca nimeni daca sunteti martor.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Martor suspect.dreptul avocatului martorului de a depune cereri in faza de urmarire penala CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce parere aveti,avocatul martorului suspect are dreptul de a-si apara clientul care are calitatea de martor dar este suspectat in mod evident ca a comis ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot mt1 mt1 Buna ziua! Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot Alexandrumolnar Alexandrumolnar Buna, am primit o citatie de la DIICOT in care sunt chemat ca martor pentru un dosar, nu inteleg exact de pe citatie dar trebuie sa ma prezint cu avocat? Si ... (vezi toată discuția)