avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare bugetari

Buna ziua,
Am o neclaritate cu privire la incadrarea unei personae pe functie contractuala
Situatia se prezinta astfel
Persoana a fost numita in luna decembrie 2009 printr-un ordin de ministru in functia de director coordonator adjunct intr-o institutie publica deconcentrata, avand salarizarea corespunzatoare functiei contractuale consilier IA respectiv 1739 lei. In luna ianuarie persoana a fost reincadrara conform legii 330/2009 pe functia de director adjunct grad I.
Institutia a fost descentralizata si reorganizata cu data de 01.02.2010 trecand din subordinea Ministerului in subordinea Consiliului Judetean. In noul stat de functii stabilit prin Hotarare a Consiliului Judetean nu mai exista functia de director coordonator adjunct dar exista o functie contractuala de consilier. Cum se face trecerea de pe functia de conducere pe cea de executie si cum se stabileste salarizarea tinand seama ca persoana are studii superioare si vechime in specialitatea functiei de 1.2 ani ?
Va rog o sugestie legala
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii camelusa camelusa Sunt functionar public de executie si mi-au fost delegate atributiile directorului coordonator (post contractual vacant) pana la ocuparea prin concurs a ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea /din 01.07.2017 ? - clarificari ministerul muncii oanaportar oanaportar Abia acum Ministerul Muncii clarifica: - Cum se stabilesc salariile pentru funcțiile cărora nu li se aplică prevederile art. 11 alin. (1) și care se ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)