avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegare de atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegare de atributii

Sunt functionar public de executie si mi-au fost delegate atributiile directorului coordonator (post contractual vacant) pana la ocuparea prin concurs a postului. Credeti ca am dreptul la indemnizatie de conducere? Precizez ca nu este vorba de promovare temporara pe functie publica de conducere, in baza Legii 188/1999, functia de conducere in acest caz fiind de natura contractuala. Este doar delegare de atributii. In dispozitie nu se precizeaza nimic referitor la plata.
Cel mai recent răspuns: camelusa , utilizator 16:23, 23 Februarie 2010
este vorba de o institutie descentralizata?
dispozitia cine a semnat-o?
Este vorba despre o institutie publica deconcentrata. Dispozitia e data de secretarul general al Ministerului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)
Functie publica de conducere aneta-aneta aneta-aneta Pot fi numita intr-o functie publica de conducere daca am doar 1 an si 6 luni vechime in functie publica de executie clasa I.? (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)