avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap ...

Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de judecată....menționez că pensia de handicap este de 375 de Ron...
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:04, 5 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru handicap nu există pensie ci INDEMNIZAȚIE. Stați liniștit că nu vă vor pune poprire pe cei 375 lei indemnizație de handicap. Poprirea se pune pe pensie și pe salariu.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator
Din păcate ai făcut acest lucru mi-au oprit din acea sumă și astăzi am intrat pe cont și mi-a apărut încă o sumă de 2500 de Ron alta poprire executorie de unde nu știu ....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I-ați anunțat că-i indemnizație de handicap, și nu pensie`? Banca ați anunțat-o să vă dea banii reprezentând indemnizație direct de la casieria băncii`? De la ATM nu veți putea scoate nici un leu pentru că cardul este blocat împreună cu contul curent.

ANAF-ul nu știe de unde provin banii dacă nu-l notificați, iar banca nu verifică sursa banilor, si dacă nu-i cereți să-i țină blocați în cont câteva zile până mergeți la casierie să-i scoateți, îi virează către creditor.

Trebuie să vă dați interesul și să vă luptați cu sistemul ca să vă fie respectate drepturile.

O altă variantă ar fi, să faceți cerere să vă fie virată indemnizația prin poșta, și rezolvați problema. La primirea banilor prin poștă puteți dormi liniștit.
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de cresterea copilului executata Sergiunn48gt Sergiunn48gt Buna ziua. Am o intrebare. Sotia are o poprire pe cont iar azi cand a intrat indemnizatia de cresterea copilului a fost blocata toata suma. E normal sa ... (vezi toată discuția)