Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura de vinzare a unui apartament

Buna,
Ma numesc Cristin si as dori sa stiu cum se procedeaza la vinzarea unui apartament in Cluj-Napoca. Ce acte sint necesare la vinzare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 22 Martie 2010
Probabil cele necesare in toata tara.
Act de identitate, titlu de proprietate (contract de vanzare-cumparare etc.), cadastru, intabulare, certificat fiscal, dovada platii utilitatilor la zi.

Oricum, notarul are obligatia sa verifice toate documentele si daca mai e nevoie de ceva, va va anunta.
In principal documentul care va atesta calitatea de proprietar ,certificat CF,
adeverinta de la asociatia de proprietari si actele dvs de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Problema cu un imobil din masa succesorala ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un certificat de mostenitor in care se specifica , la masa succesorala printre alte bunuri imobile si un teren de 500 mp pe care defunctul i-l lasa ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil: acte necesare ContSters84764 ContSters84764 Am o garsoniera si doresc sa o vand.As vrea sa stiu de ce acte am nevoie la notar pentru incheierea tranzactiei,ma refer la absolut toate,inclusiv acte de la ... (vezi toată discuția)