Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Am primit preaviz de concediere , la desfiintarea postului, dupa care o decizie prin care se anuleaza acest lucru. Banuiesc ca au facut asta pentru a ma forta prin diverse motive sa-mi dau demisia. Ce pot face? Ma poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:33, 23 Martie 2010
nu faceti nimic. asteptati sa vedeti ce se intimpla. poate ca decizia desfiintarii postului a fost o greseala...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mita si concedierea teodoramicrob teodoramicrob Buna dragilor, Am fost chemata la departamentul de Resurse Umane pt a mi se propune desfiintarea contractului de munca contra a 3 salarii.(adica sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie desfiintare post kl3o4 kl3o4 Buna ziua, E posibil ca angajatorul sa revoce decizia desfiintarii postului la o luna si jumatate dupa aceasta decizie? Exista anumite proceduri pe care ... (vezi toată discuția)
Urgent opinie suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum se poate rezolva situatia in favoarea angjatului daca: angajatul a primit acum 1 saptaman preaviz de concediere - desfiintare post. Dupa o ... (vezi toată discuția)