avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa Okazii-Speta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa Okazii-Speta

Teapa data pe okazii rezolvata! 1. colet primit cu alt bun decat cel care facuse obiectul tranzactiei + un bilet in care scria ”imi cer scuze pentru teapa data dar vremuri de criza masuri de criza” => 2. plangere la politie pe numele persoanei de la care am primit coletul(datele expeditorului sunt 100% cele adevarate intru-cat in cazul platii rambus, la ridicarea banilor trebuie sa faca dovada identitatii). Politistul foarte cooperant mi-a spus ca biletul cu teapa m-a salvat, a dat un telefon la iasi (de acolo este expeditorul) i-ar un ofiter din cadrul serviciului specializat in infractiuni de genul asta m-a sunat sa doua zi, fiind la sectie cu paratul. In jumatate de ora mi-a virant banii inapoi in contul meu bancar + ca urmeaza sa fie cercetat in continuare pentru inselaciune. Caz rezolvat fara nici o pila, interventie, atentie sau cadouri. Am ramas impresionat. Daca sa vrea, se poate
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:08, 24 Martie 2010
s-a rezolvat foarte repede..... poate ca paratul nu avea pile la politie
Politistul a avut perfecta dreptate: acel bilet a usurat foarte mult solutionarea favorabila a cazului!B-)
Si , intr-adevar , daca se vrea , se poate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Am primit cu totul si cu totul altceva. ientzy ientzy Buna ziua, Am avut o licitatie pe situl okazii in care imi doream sa vand un calculator. La un moment dat am primit un mesaj de la un anumit user cum ca ar ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)