avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi

Acest articol necesită acces premium. De ce premium?

Ai deja acces premium? Intră în contul tău!

Activează serviciul premium pentru acces nelimitat!

avocatnet.ro premium te informează zilnic, în timp real, pe email sau direct în platformă, ori de câte ori se modifică legi importante pentru tine și afacerea ta. 


Înscrie-te până la 30 IUNIE și acces nelimitat la articole, webinarii LIVE cu specialiști de top și newslettere specializate pentru: Fiscal, HR, Juridic și Management.


Vreau acces nelimitat

Mărci naționale, europene și internaționale. Sfaturi utile pentru înregistrarea și protecția lor

Webinar realizat cu lectori

Data webinar

15 Aprilie 2021

Invitați

Moderatori

Am discutat, alături de Elena Grecu, avocat specializat în proprietate industrială, despre lucrurile foarte importante pe care trebuie să le știți atunci când înregistrați o marcă, dar și despre răspunsuri la întrebări precum: de ce o marcă e mai importantă, uneori, decât orice altă investiție în afacerea ta? / de câte feluri sunt mărcile și care e diferența dintre ele? pot depune singur o cerere de marcă? Dacă da, există, totuși, probleme care pot apărea în acest proces, în urma cărora să fie nevoie de un specialist care sa mă consilieze? / care ar fi cele mai des întâlnite cinci probleme care apar în procesul de înregistrare a unei mărci? / cât costă să înregistrezi o marcă în România, din perspectiva taxelor de la OSIM? Exemple practice.