Cardul de credit, vedeta anului 2012, titreaza adevarul.ro.
Pe piata imprumuturilor bancare, cardul de credit va fi vedeta anului in 2012, pentru ca in varianta clasica este tot mai greu sa iei bani din banci. In ultimii ani, romanii au folosit cardul de credit pentru acoperirea cheltuielilor uzuale, urgentelor si facturilor, arata un studiu comandat de Banca Romaneasca.
Era cupoanelor digitale: Goana dupa chilipiruri dubleaza piata site-urilor de reduceri, scrie dailybusiness.ro.
Piata cupoanelor de reduceri este inca la inceput in Romania si are o evolutie considerabila de la an la an. Apar in permanenta clienti si jucatori noi, unii dintre ei fiind nisati pe un domeniu, in timp ce altii ofera un mix de oferte. "Judecand dupa cifrele din 2011, avand in vedere ca peste 50% din utilizatorii site-urilor sunt clienti fideli, si in fiecare zi apar utilzatori noi, cred ca piata va continua trendul si se va dubla in 2012", a declarat, pentru DailyBusiness.ro, Liviu Dumitru, CEO-ul si co-fondatorul agentiei de interactive Wizart Studios.
Evz.ro: Cat castigi de la banca daca apelezi la internet?
Platile online sunt de doua-trei ori mai ieftine. Totodata, depozitele deschise online au dobanzi mai mari. Reduceri de comisioane si bonificatii sunt "cadourile" oferite de banci celor care fac operatiuni bancare prin internet. Printre cele mai interesante facilitati sunt reducerile oferite la plata facturilor. Ideal este sa le achitati, cu costuri zero, la banci care au conventii incheiate cu furnizorii de utilitati.
Romanii ignora alimentele bio, informeaza romanialibera.ro.
Produsele bio reprezinta doar "o mica parte" din articolele solicitate de cumparatorii romani, a declarat Florin Capatana, director de calitate si corporate affaires in cadrul Carrefour Romania, citat de Green Report.
Cat poate sa mai urce cursul de schimb si pe cine ar afecta un euro de 5 lei, scrie zf.ro.
Cresterea cursului spre pragul de 5 lei/euro i-ar afecta pe romanii care au de rambursat rate la banci de 3,5 mld. euro pentru imprumuturile contractate in valuta si ar antrena o deteriorare a portofoliilor de credite ale bancilor si cresterea imprumuturilor neperformante.
Comentarii articol (0)