avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cont PayPal in Italia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cont PayPal in Italia

Salut. Am nevoie de un sfat . Sunt in Italia de un an si as vrea sa imi deschid un cont PayPal . Mentionez ca nu am documente in Italia ( buletin , carte de munca , cetatenie ) . Cum ar trebuii sa procedez pentru a face un cont pay pal , unde ar trebui sa ma duc iar contul il pot accesa si din Romania ? Va multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Bogdan Anghel , Contabil 14:24, 3 Iulie 2014
Deci , pentru un asemenea cont ai nevoie doar de un card emis de o banca pentru a face plati din el sau pentru a primi bani, nu conteaza din ce tara este banca.
In cazul in care doresti sa-l verifici acest cont, ai nevoie de o adresa valabila unde sa poti primi corespondenta, acum ca este din Romania sau Italia chiar nu conteaza.
Atentie insa, de cate ori adaugi un card sau mai bine zis atasezi un card acestui cont, fie el de debit fie de credit , esti comisionat cu o suma infima, dar esti .
Poti adauga cate conturi sau cate card-uri doresti.
Contul il faci online, si se poate accesa de oriunde doresti in lumea aceasta, cu mici exceptii, dar nu este cazul sa le discutam aici.
Iti multumesc pentru raspuns . Contul il fac online pe internet , insa pentru A-mi atasa un card acestui cont , presupun ca am nevoie de buletin de Italia sau de alte documente...
Pana la urma sunt in Italia si in orice banca ai merge ai nevoie de buletin...
in Romania crezi ca nu ai nevoie de buletin cand intri in banca ? aceleasi reguli sunt peste tot . ca sa poti beneficia de un card din alt stat , iti trebuie o adresa de flotatnt sau un contract cu vreo societate de pe acolo . insa , chiar daca folosesti on-line-ul , ai grija la comisoane sunt destul de scumpe . incearca sa alegi o banca care are filiale si in Italia si in Romania , astfel comisoanele sunt mai mici , si tranzactiile mai rapide .in banci diferite , tranzactiile sunt si scumpe si se fac tarziu , de regula in 2-3 zile .
Nu, nu ai nevoie de buletin pentru a atasa un card.
Ai nevoie de buletin sau viza de flotant pentru a-ti a face cont.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Firecredit și paypal Rozmberk Rozmberk Bună avocatnet.ro! Dețin un magazin online pe platforma storenvy.com, iar în noiembrie 2016 în urma unei tranzacții un client mi-a deschis dispută pe ... (vezi toată discuția)