Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriLa prânz, pe o terasă, râde în soare, ocrotită de un braț care i se prelinge leneș pe spate. Împart ultima gură de cafea din ceașca lui și nu mai contează cât e de proastă. E a lor, e târzie și are gustul unui răsărit care i-a găsit îmbrățișați pe canapea.
Articolul continuă mai jos
Gândurile li se ciocnesc complice, iar în ochii care se îmbrățisează zâmbind au rămas încă artificii. Fără să spună nimic, își citesc în priviri fragmente din orele în care s-au consumat unul pe altul și împreună, iubirea lor. Da. Tocmai au trăit noaptea în care și-au spus. Au găsit în sfârșit curajul pentru cuvintele alea, mici și două, care scot inimile din torace și le pun în mâinile cuiva. Altcuiva.
Sub obrajii grei de sărutări, fragil, un gând al ei se odihnește la umbra unei fericiri. Sufletul i se ghemuiește fricos, dar ea știe că, dacă nu te sperie, măcar un pic, nu e cu adevărat fericire - rotundă, plină, întreagă.
E toată râs în soare și el o privește cu drag. O fi frumoasă. Femeile sunt mereu mai frumoase în hainele bărbaților lor.
Citește mai mult despre mici povești pentru oameni mari, editorial roxanaMicile povești pentru oameni mari sunt exerciții de sinceritate despre experiențe din viața mea sau a celor din jurul meu. Mai noi sau mai vechi, mai vesele sau mai triste, toate sunt, însă, autentice și reale, așa cum au fost trăite și înțelese de protagoniștii lor. Le scriu și le public, dând deci substanței lor o formă, cu gândul că și oamenii mari au nevoie de povești, pentru că ele răspund nevoii oricăruia dintre noi de a înțelege, prelucra și împărtăși sensul lucrurilor care ni se întâmplă. Le puteți citi pe toate cele de până acum aici.
Contextul digital actual creează provocări pentru specialiștii din toate departamentele companiei. Reglementările precum AI Act, DSA, GDPR, ePrivacy Regulation, Data Act generează întrebări dificile: Cum implementăm tehnologii AI respectând legislația? Ce riscuri de bias există? Cum asigurăm conformitatea proiectelor de digitalizare? Fiecare departament se confruntă cu provocări specifice, de la recrutare automatizată în HR până la fluxuri juridice digitalizate.
Cursul de management in era AI, susținut de Alin Popescu, fondator avocatnet.ro și specialist cu peste 25 de ani de experiență în consultanță și antreprenoriat tehnologic, îți pune la dispoziție, lună de lună, un set de repere clare despre cum să navighezi între reglementări și să integrezi noile tehnologii în activitatea ta. Pornind de la studii de caz bazate pe tehnologii AI utilizate astăzi în companii, vei înțelege cum funcționează aceste soluții, care sunt implicațiile juridice ale utilizării lor și ce riscuri trebuie luate în considerare.
Comentarii articol (0)