Cine nu-şi dă recolta în restaurante ori o transformă în ceaiuri şi tincturi, o vinde peste graniţă. Anul trecut, exportul de plante medicinale s-a apropiat de trei milioane de euro.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
Dornici să obţină un profit cât mai mare, unii dintre fermierii români au renunţat la culturile tradiționale şi se ocupă mai nou de plante medicinale şi aromatice.
Articolul continuă mai jos
Biriș Goran SPARL
Evaluarea performanței angajaților și concedierea pentru necorespundere profesională
Vreau să particip
NIS 2: Când descoperi că regulile se aplică și companiei tale
Vreau să particip
Q&A LIVE: Impozit pe profit și microîntreprinderi - Întrebări și răspunsuri practice cu Mirela Păunescu
Vreau să particip
Cine nu-şi dă recolta în restaurante ori o transformă în ceaiuri şi tincturi, o vinde peste graniţă. Anul trecut, exportul de plante medicinale s-a apropiat de trei milioane de euro.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.

Comentarii articol (0)