In situatia din acest topic sunt si eu. Adica, in blocul in care locuiesc, vecinul de la etajul 4 si-a refacut pe bani proprii (si tind sa cred ca si cu ce firma a vrut el, fiindca nu am auzit ca asociatia sa fi avut vreo implicatie in aceasta reparatie) hidroizolatia la terasa blocului, DAR NUMAI PE SUPRAFATA APARTAMENTULUI SAU. Acum cheltuielile cerute Asociatiei pentru decontarea lucrarii s-au impartit la toti locatarii, adica si la cei care nu stau pe tronsonul respectiv. Stiu ca in Norme nu se specifica exact acest lucru, dar nu ar trebui sa plateasca numai cei de pe tronsonul respectiv? Cand se vor face reparatii la celelalte tronsoane, locatarul respectiv va mai plati? Pot contesta plata partii de cheltuiala care imi revine si unde? Ce sanse am de a castiga? Se pot plati doar sumele aferente celorlalte cheltuieli de intretinere, iar cheltuielile acestea de reparatii sa nu le platesc pana la lamurireasituatiei?
Daca reparatia a fost facuta fara instiintarea Asociatiei de proprietari , de unde stiu eu ca pretul cerut de locatarul respectiv la decontare este cel real? Pe factura (daca exista) se putea trece orice pret vroiau ei, inclusiv unul dublu, nu?
Stiu ca tot topicul de mai sus a fost aproximativ pe acest subiect, l-am citit, dar tot nu m-am lamurit ..... Asa ca daca nu e cu suparare, poate primesc si eu un raspuns clar, LEGAL, cu citare de legi unde se specifica aceste lucruri.... Sper sa nu se supare nimeni .... Oricum, eu va multumesc anticipat...