avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate adrianamario

Activitate adrianamario

Sunt nascuta pe data de 19.06.1958 sex feminin.Sunt inginer cu o vechime in munca de 28 ani si 5 ani de facultate. Cand pot iesi la pensie anticitat.
Discuție Informare
Am lucrat la o firma de constructii si in perioada de proba mi s-a desfacut contractul de munca fara sa mi se dea vre-o explicatie. Cand am mers la firma sa-mi ridic drepturile salariale ( lichidarea) am ramas blocata deoarece lichidarea mi s-a dat la salariul din cartea de munca nu cel pe care l-am negaciat ca salariu net. Explicatia a fost ca asa este politica firmei lucru ce nu mi s-a comunicat la angajare. Intrebare Au voie firmele sa faca asa? daca nu spuneti ce trebuie sa fac?
Am 53 ani impliniti , 27 ani de munca si 5 ani de facultate. Lace varsta pot iesi la pensie anticipat?
Discuție informare
Am o hotarare judecatoreasca "conflict de munca " pentru neplata drepturilor salariale.Cum pot face angajatorul sa=mi plateasca banii? Pot face prin excuatre silita? Ce taxe trebuie sa platesc executorului?
Discuție informare
Am un apartament proprietatate personala cumparat cand eram studenta. Parintii mei mi-au donat bani avand titlul de procuratori de bani. Apartamentul este pe numele meu si nu exista nici un act aditional ca le voi returna vreodata banii. INTREBARE CINE ESTE PROPROPRIETARUL APARTAMENTULUI DEOARECE PARINTII SPUN CA AM DOAR DREPT DE FOLOSINTA ?