Multumesc pentru sfaturi ! În condițiile în care am catedra rezervată și postul de inspector a fost restructurat, trebuia să primesc preaviz ? Pînă acum nu am primit nimic, nici preaviz, nici decizie. Pe 14.09.2009 începe anul școlar și nu știu ce să fac: să mă duc la catedră sau la inspectorat ?
Sunt inspector scolar invatamant primar, am sustinut concurs in anul 2006 și am contract managerial cu inspectoratul scolar pana in anul 2011. La data de 31.08.2009, inspectorul scolar general a anuntat in fata colectivului restructurarea postului ocupat de mine, spunandu-mi ca a doua zi să mă prezint la catedră. Pentrul invatamantul primar sunt prevăzute două posturi de inspectori scolari (900 de învățători în subordine) și nu s-a făcut o evaluare a activității amandorura pentru a fundamenta o astfel de decizie (motivată,deocamdată, doar pe afinități politice).Menționez că eu nu sunt membru al vreunui partid politic.Cum pot rezolva această situație ? Sunt nemulțumită de modul cum s-a făcut restructurarea, pentru că erau alte posturi vacante, ocupate de inspectori fără concurs. În momentul cand intru în posesia deciziei, o pot contesta în instantă ?