avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Marcel Constandache

Activitate Marcel Constandache

Actiunea se depune la Judecatorie, vezi in contract carei judecatori ii revine competenta teritoriala .
In sustinerea si dovedirea actiuni anexati certificatul medical prin care va este interzis folosirea telefonului mobil. Aveti toate sansele de reusita in asemenea situatie. Bafta.
Răspuns la discuția divort
Scurt: îl va lua banca prin executare silită şi perdeţi tot ce a-ţi plătit până în prezent. Vinderea voluntară nu este posibilă fără acordul băncii.
Răspuns la discuția salarii neplatite
NU la un mediator autorizat in conditiile legii 192/2006, prin care partile pot rezolva litigiul, sau nu, situatia este relativa. In cazul in care ambele parti sunt de acord cu rezolvarea litigiului prin medierea se va incheia un Acord de mediere, daca nu se va ajunge tot la tribunal. Tariful este mult mai mic,decat in cazul unui proces obisnuit - (ca timp si bani). va urez bafta.
Singura solutie o reprezinta instanta de judecata competenta respectiv "Tribunalul"de la domiciliul reclamantului si nu va speriati litigiile de munca nu dureaza chiar atat de mult cum anticipati dumneavoastra si daca nu pierdeati vremea cu ITM, pana acum va-ti fi rezolvat problema.
Răspuns la discuția contract de colaborare
Conform codului muncii o persoana fizica poate incheia contract de munca inregistrat la ITM, pentru servicii in interesul propriu si nu pentru terte persoane, Contractul de munca poate fi cu timp partial sau cu norma intreaga.
Răspuns la discuția salarii neplatite
1-Nu este necesara notificarea angajatorului prin ITM, va puteti adresa cu cerere (actiune) direct la instanta competenta (Tribunal) de la domiciliul dumneavoastra.
2. Pentru recuperarea drepturilor salariale la care va referiti se poate rezolva si pe calea medierii.