avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters103316

Activitate ContSters103316

Răspuns la discuția Despre Acrobat Reader DC
Va multumesc mult!
Cum pot sa deschid doua documente pdf in acelasi timp pe ecran. In versiunile mai vechi mergea , in aceasta versiune se suprapun documentele si nu il pot vedea decat pe ultimul.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Prescriptia
Din cate inteleg eu termenul de prescrire se intrerupe continuu. Am fost de sub urmarire, un alt procuror care a venit a deschis urmarirea, etc, astea sunt acte de procedura nu?
Discuție Prescriptia
Pentru un dosar de conducere cu permisul suspendat art 86 alin 2 din OUG 195 pe data de 03.2012 termenul de prescriere este 03.2018? Mentionez ca in perioada asta a fost o ordonanta de scoatere de sub urmarire, redeschiderea urmaririi, adaugarea unui martor in 2016, etc
Va multumesc!
Răspuns la discuția Reabilitare
In dosarul care este acum pe rol e vorba de o fapta efectuata inainte de asta pentru care am fost condamnat.
Discuție Reabilitare
In iunie 2010 a inceput urmarirea penala asupra mea pentru ca tineam evidenta la niste societati care au beneficiat de subventii. In decembrie 2010 am fost depistat conducand auto cu o imbibatie alcoolica de peste 0.8 si in 2012 a inceput procesul , iar in 11.2012 a ramas definitiva o hotarare de 1 an si patru luni si doi ani de reabilitare. In 2013 a inceput procesul cu societatile carora le tineam evidenta, proces care nu stiu cand se va termina. Daca in martie 2016 am implinit 3ani si patru luni de cand a ramas hot def. si nu am fost reabilitat de drept. Am facut cerere de reabilitare la judecatorie si l-a al doilea termen s-a suspendat pana la finalizarea procesului cu subventiile. Daca procesul ala tine inca trei patru ani nu ma mai pot reabilita?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Dosar CCC pana la doi ani
decizia incepand cu cea de-a 43-a zi de la data nasterii celui de-al doilea sau cu data nasterii copilului?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Dosar CCC pana la doi ani
Va multumesc! Decizia de suspendare ramane valabila aia din iunie 2015? Nu are inscrisa o anume perioada de suspendare.
Sunt in concediu pentru cresterea copilului din 02.06.2015 pentru copilul nascut pe data de 20.04.2015. Pe data de 29.11.2016 am nascut cel de-al doilea copil. Cum completeaza angajatorul adev, tip daca are doar 24 luni anterioare? I-mi face alta decizie de suspendare? cu ce data?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Apelul
Am un prieten care e in strainatate si nu poate veni sa formuleze apel, pot sa-i fac eu cererea de apel si sa o transmit prin posta electronica fara semnatura si o recunoaste el la primul termen? Cererea trebuie sa cuprinda motivarea , sau motivarea o face avocatul dupa ce apare hotararea?
Va multumesc!