avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate olteanugeo

Activitate olteanugeo

Buna ziua!
Doresc sa imi infiintez un PFA . Am un aparat CNC -taiere si gravura laser cu care pot realiza diverse produse din lemn, plastic si hartie. (cutii lemn, cadouri personalizate, etc)

1. In ce cod CAEN ma incadrez?
2. Apartamentul meu poate sa fie si sediu social dar si spatiu de lucru?
3. Daca nu realizez niciun venit, care sunt costurile acestui PFA?
Multumesc!
Răspuns la discuția Plata EXECUTARE SILITA
Va multumesc pt raspuns
Buna ziua,

Am contestat in instanta o executare silita, am pierdut ("Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.03.2016"), si acum as dori sa platesc. Dar nu stiu unde si cum!

Multumesc
Răspuns la discuția Prezenta la judecatorie
Am inteles. Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Buna ziua,

Am depus in decembrie 2015 o contestatie la executare. Am primit acum cateva zile o citatie in care sunt chemat sa ma prezint la judecata pe data de 03.03.16, cu toate ca eu am cerut in temeiul dispozitiiilor art. 223 Cod Procedura Civila, judecarea cauzei si in lipsa mea.

Ce se intampla daca nu ma prezint?

Sansele mele de castig scad, sau nu sunt influentate?

Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita
daca procesul verbal are data 15.05.2012 si cererea inregistrata pe rol la judecatorie este pe data de 13.05.2015, inseamna ca nu au trecut acei 3 ani in care amenda se putea prescrie?
Răspuns la discuția Executare silita
Repet. Eu am platit amenda, pt ca asa era normal. Dar am omis acei 28 de euro (i-as fi platit dar nu am stiut de ei). In 2012 aveam acolo domiciuliul. Eu am fost de buna credinta si am procedat , zic eu, corect. Am stat linistit , nestiind ca mai am ceva de plata. La impozite nu am primit ca as avea ceva de plata, mi-am facut credit pt casa. Zero datorii. Si dupa 3,5 ani primesc instiintare de executare silita. Nu cumva este abuz? De ce in tot acest timp nu am fost instiintat de catre CADNR ca sunt restant fata de ei? De ce direct executare silita? Sunt de acord da platesc acel tarif de despagubire de 28 euro, chiar daca acum a fost declarat neconstitutional. Dar mi se pare abuz sa platesc in plu 400 ron cheltuieli executare.
Răspuns la discuția Executare silita
Faptul ca in acesti aprox 3.5 ani (mai 2012- 17 noiembrie 2015) nu am primit nimic si ca atunci cand am primit , plicul a ajuns la o adresa veche de domiciliu (a mamemi mele) unde eu nu mai locuiesc (am CI cu domiciuliu schimbat) poate fi contestat?
Răspuns la discuția Executare silita
Ce intelegeti dvs prin "plangerea ar fi tardiva"? Sa inteleg ca daca am platit partial amenda (fara tarfiul de despagubire) nu mai pot acuza lipsa semnaturii de pe PV?
Răspuns la discuția Executare silita
Buna ziua
Multumesc pentru raspunsuri.
Eu am inteles de la dvs urmatorul lucru: pot sa atac in instanta si sa castig doar faptul ca PV-ul a fost semnat electronic. Corect?
Pe PV scrie" "Acest document a fost generat si semnat electronic conform prevederilor legii 455/2001 si a HG 1259/2001 de catre Corneliu Dan Preda cu nr xxxdin data 03.08.2011 emis de Certsign SA-furnizor de servicii de certificare acreditat conform legii".

In cazul acesta ce imi sugerati?