Dupa depunerea demisiei, cf art. 79 alin. 8, angajatorul este obligat sa incheie "socotelile" cu mine intr-un timp limitat (15 zile sau asa ceva)? Mi-am depus demisia fara preaviz invocand incalcarea contractului de angajator ( neplata orelor de munca, refuzul la negociere de orice fel, inegalitate de sanse), deoarece directorul era in concediu la momentul respectiv di nu imi putea semna nimeni o cerere de incetare cu acordul partilor. Desi am primit un numar de inregistrare, acum directorul ma cheama sa schimb demisia cu un acord de incetare. demisia mi s-a spus ca nu a dat-o mai departe la centrala (lucram la o companie multinationala - supermarket). In acest caz, dupa depunerea demisiei, cf art. 79 alin. 8, angajatorul este obligat sa incheie "socotelile" cu mine intr-un timp limitat (15 zile sau asa ceva)? Dar bonurile de masa pe ultima luna ( in care am fost in concediu medical) le mai primesc?
In prezent sunt in concediu medical (din 1 septembrie), care se termina la 30 septembrie. Vreau sa plec de la firma de la care sunt angajat incepand cu 01.10.2009. In acest caz, sunt alti pasi decat cei discutati pana in prezent? Pot cere doar o incetare a contractului cu acordul partilor, dau direct sa demisionez? Acum am gasit un alt loc de munca la care trebuie sa incep de la 01.10.2009.