avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate LadyBlondy

Activitate LadyBlondy

Răspuns la discuția revaluare-plata taxa impozit
Administratorul este primul asociat cu 90% iar eu al doilea asociat cu 10% .Dar din pacate suntem divortati si stiti cum este in situatiile acestea ,iar eu nefiind in tara nu se stie ce se poate intampla , eu sper doar sa nu vanda fara mine firma .:">MUltumesc mult pt rapiditaea raspunsurilor .=D>
Răspuns la discuția revaluare-plata taxa impozit
Da sa facut separat pt cladire si pt teren.Deci este deajuns daca semneaza doar administratorul aceea hot .generala pt finante? Si inca o intrebare as avea. Se poate vinde cladirea si terenul fara semnatura celui de-al doilea asociat chiar daca are doar 10% din firma ? Multumesc ! :">
Buna ziua . As dori sa stiu daca sa facut eevaluare a unei cladiri si teren care apartine de o firma si sa facut o hotarare generala a asociatiilor care trebuie predat la finante. Hot. generala este semnat doar de un asociat este valabila?
Sau cum se poate face ca al doilea asociat sa poata semna acel document si sa fie valabil pt finante? Vreau sa precizez ca al doilea asociat nu se afla in tara. Sper sa fiu inteleasa ....Multumesc !!!=D>
Buna ziua.Daca este un apartament cu succesiune adica mama si trei copii, se poate face vanzare cumparare intre mama si fiica cu acordul celor 2 fratii? Si care ar fi suma cea mai mica declarata la impozit pt. vanzarea acelui imobil ?
Răspuns la discuția Imprumut
Multumesc pt raspuns.
Discuție Imprumut
Buna seara . As vrea sa stiu daca dau la cineva un imprumut in banii este valabila o declaratie scrisa si cu martorii la tribunal.Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru raspuns si atunci cum se poate face legal ca apartamentul acela sa fie pe numele meu dar cu 2 clauze,adica mama si un frate sta in ea pana mor ei, si celalat sa nu mai aiba drept de proprietate? Un fel de vanzare-cumparare , donatie sau mai este si ci ce individualizare? Multumesc .:-/:vishenka:
Răspuns la discuția Mostenire
Am facut o succesiune acuma cinci ani dupa moartea tatalui meu.Apartamentul a fost impartit intre mama si trei frati , si acuma eu as vrea sa ii platesc mostenirea unui frate din partea ambilor parintii si atunci el sa nu mai poata revendica dupa moartea mamei mele partea din mostenire.As dori sa stiu daca facem numai acte de mana si cu doi martori ..in eventualitatea ca ajungem la tribunal este valabila si se va lua in considerare ca eu intradevar i-am platit partea lui de mostenire a parintilor?..Multumesc .
Discuție Mostenire
Buna ziua.As dori sa stiu daca actele scrise de mana si cu 2 martori sunt acceptate in tribunale ca si dovezi.Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Firma
Va multumesc mult si va doresc o duminica placuta.=D>