avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate testoasa2006

Activitate testoasa2006

Răspuns la discuția SCHIMBARE NUME COPIL
va multumesc pentru raspuns..tocmai am ajuns acasa...am fost la primarie..de acolo m-au trimis la judecatorie...de acolo m-au trimis la tribunal..cei de la tribunal mi-au spus ca din cauza juramantului depus nu au voie sa spuna ce acte trebuiesc depuse si m-au trimis la directia pentru protectia copilului din cadrul primariei de care apartin...cei de acolo mi-au spus ca nu la ei trebuie sa merg ptr ca tine de adoptii si mi-au spus sa ma dus din nou la tribunal...nu mai stiu ce sa fac si unde sa ma duc...
Răspuns la discuția SCHIMBARE NUME COPIL
va multumesc pentru raspunsul d-voastra,dar as vrea sa stiu unde se depunde dosarul : la tribunal sau la judecatoria sect.5 de unde apartin? acolo trebuie neaparat sa ma reprezinte un avocat sau merge si pe cont propriu? sper ca nu cer prea mult cu aceste intrebari..
BUNA ZIUA..CINE MA POATE AJUTA CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA??AM UN BAIAT DE 13 ANI DI PRIMA CASATORIE..FOSTUL SOT A DECEDAT,EU M-AM RECASATORIT IAR ACTUALUL SOT VREA SA-L TREACA PE NUMELE LUI..AS DORI SA STIU CARE ESTE PROCEDURA,UNDE TREBUIE SA MA DUC SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE DACA POT FACE ACEST LUCRU FARA AJUTORUL UNUI AVOCAT,DEOARECE AM CONSULTAT UNUL SI MI-A CERUT FOARTE MULTI BANI ( 30 MILIOANE ).