Care este diferenta in acest caz intre "avizul comitetului..." si "acceptul proprietarilor" ?
Si comitetul, in ce baza poate da acest accept? Se supune la vot in sedinta de comitet?
Ar trebui (sau ar fi bine) sa fac o adresa la comitet cum ca nu sunt de acord (chiar daca initial m-am pripit si am acceptat)? Ar putea conta asa ceva in sedinta de comitet? Sau se merge pe majoritatea simpla in votul din comitet?
Buna ziua,
V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat... vecinul meu perete in perete, dintr-un imobil de locunite (24 apartamente) vrea sa-si deschida o frizerie - coafor la el in apartament.
In prima faza nu am realizat ce inseamna asta la nivel de zgomot, deranj, etc. si i-am dat o semnatura pe un tabel in care eram eu si vecinul de deasupra. Gandindu-ma mai bine, m-am dus la el si i-am spus ca m-am razgandit si nu mai sunt de acord. El nu a vrut sa-mi mai inapoieze hartia semnata, spunandu-mi ca oricum si fara semnaturi el tot o va face (frizeria).
Am luat legatura cu presedintele asociatiei de proprietari, care nici nu stia nimic despre acest lucru, i-am explicat situatia si el a incercat sa discute cu respectivul vecin si sa rezolve problema, insa si el a fost tratat cu indiferenta si luat "la misto".
V-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac sa impiedic infiintarea aceste frizerii.
Precizari care poate ajuta:
1. Respectivul vecin are firma cu sediul social in apartament.
2. Nu are avizul asociatiei de proprietari pentru infiintarea frizeriei
3. In imobilul nostru apa nu este contorizata pe apartamente.