avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate olga.m

Activitate olga.m

imi puteti spune, va rog, ce sanctiuni sunt pentru incalcarea articolului 11?

ART. 11
(1) Învăţământul nu se subordonează scopurilor şi doctrinelor promovate de partide sau de alte formaţiuni politice.
(2) În unităţile şi în spaţiile de învăţământ se interzic crearea şi funcţionarea partidelor sau altor formaţiuni politice, precum şi desfăşurarea activităţilor de organizare şi propagandă politică.
(3) În învăţământ se interzice prozelitismul religios.
(4) În spaţiile destinate procesului de învăţământ, în unităţi de cercetare ştiinţifică, biblioteci, edituri şi tipografii ale instituţiilor de învăţământ, în cămine, internate, cantine, cluburi, case de cultură ale studenţilor, case ale corpului didactic, case universitare, tabere şcolare, baze şi complexe cultural-sportive, palate şi cluburi ale copiilor şi elevilor sunt interzise activităţile care încalcă normele generale, de moralitate, primejduind sănătatea fizică sau psihică a tineretului.

multumesc
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Un german pe aeroport in Paris. Vamesul francez se uita la pasaport si intreaba:
- Ocupation?
La care neamtul:
- No, no.. Just visiting...
Răspuns la discuția dreptul la viata privata
:rofl: corect !
oare cum nu m-am gandit la asta?
as pune si un cd cu Liturghia, dar ma tem ca arunca tigarile pe jos (si cine credeti ca va face curatenie? doar nu cineva de la primarie!) si incep sa bata matanii :))

multumesc ca mi-ati inveselit seara. pe bune!
si, apropo, imi place statusul dumneavoastra. ador "pe aripile vantului", si replica lu' Scarlett
Răspuns la discuția dreptul la viata privata
atata timp cat exista "solutii legale" de achitare a unui infractor prin eludarea legii, nu-mi spuneti ca in acest caz nu am nici o solutie legala.

a, pardon, ati spus ca am dreptate. multumesc :)
Răspuns la discuția dreptul la viata privata
Multumesc, stiu cum reactioneaza (deocamdata) politia. I-am sesizat in urma cu cativa ani, si raspunsul lor a fost asemanator cu al domniei voastre. Imi dadeau exemplul unui domn care facuse si el o sesizare, si-mi descriau cat de mutilat fizic si psihic a ajuns bietul om, in timp ce gasca respectiva era bine-mersi. Din care exemplu rezulta ca politia (cunoscand autorii si datele faptei) ori nu poate, ori nu stie, ori nu vrea sa faca ceea ce este platita (din impozitele noastre) sa faca.
Iar daca cetatenii se resemneaza/accepta, oftand, situatia... vom ajunge o tara cu doua categorii de oameni: infractori si LASI.

Imi pare rau sa va dezamagesc, domnule Darie Tudor, dar nu am de gand sa plec in "alte tari... de soare pline". E superb soarele din fereastra mea ;) (mai ales intr-o "dimineata in culori, cu parfum de tei si flori, si cu soare in freastra" - mihai constantinescu) :dance3:
Este o zicala: prostia nu are tara, fiecare o poarta dupa el, pe unde merge.
Cred ca la fel este si cu lasitatea.
Răspuns la discuția dreptul la viata privata
:thumbup: ooo, ce incurajator! cate optiuni!
sa inteleg ca sunteti politist? ;)
buna seara.
am si eu (inca) o nelamurire.
cf. legii 61/91, art. 2, al. 25, inteleg ca este interzis consumul de bauturi alcoolice in locurile (drumurile publice). ma bucur!

in schimb, sa inteleg ca sunt obligata sa accept ca niste indivizi sa stea (cat au ei chef) in fata geamului meu si sa fumeze, ca doar e curat, e iarba taiata frumos, e umbra si, culmea, e drum public?
si sunt obligata sa le vad figurile impertinente uitandu-se cu insistenta in curtea mea, sau ascultand ce se vorbeste?
si sunt obligata sa port hainele (initial puse la uscat in curte) imbibate cu deosebit de proaspatul/sanatosul/curatul... aer/fum expirat de ei?
Răspuns la discuția Proprietate privata
inteleg ca sunt obligat (ca simplu cetatean) sa le vad figurile impertinente uitandu-se cu insistenta in curtea mea, cand si cat au chef?
Răspuns la discuția Sã mai și râdem
Niste reporteri merg intr-un sat pentru un reportaj despre cum isi petrece ziua baciu Ion. Il roaga sa le povesteasca ce face in cursul unei zile obisnuite.
- Apai, dimineata ma scol si trag un pahar de palinca…
- Stai, bace Ion! Nu e bine sa afle toata tara ca la prima ora deja bei. Spune si mata mai voalat, ca mergi sa citesti ziarul…
- No, atunce… ma scol si citesc ziarul. Apoi, dau la porc sa mance, dupa care mai citesc inc-un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, astimp citesc vreo doua-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar cand se intuneca adun iosagul de pe camp, dupa care urmeaza presa de seara. Si dupa cina ma duc la biblioteca satului cu fartatii, iar la 10 (cand inchide biblioteca), merem toti la Costel, ca el are tipografie…
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
neontologic