avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Carlo

Activitate Carlo

Mulțumesc. Rămâne de redactat cererea de chemare în judecată.

eugenoctavian1968 a scris:

Contestați în instanță hotărârea adoptată.
Cereți în scris fotocopie după procesul verbal întocmit la data adunării generale, a hotărârii adoptate atunci, aveți dreptul!
Hotărârea trebuia afișată la avizier în termen de 7 zile ca să poată fi citită și de cei care n-au fost prezenți.

Buna seara! Blocul unde locuiesc are 4 scari, 60 de apartamente, vreo 16 garaje, din 4 etaje si circa 45 boxe. La Adunarea Generala din 2024, au cerut descarcarea de gestiune pentru toate cele 4 scari, garaje, boxe, cu toate ca la fiecare scara sunt puse la avizier doar situatia pentru fiecare scara. Este legal ca reprezentantii asociatiei sa ceara descarcarea de gestiune pentru tot atata timp cat fiecare scara a vazut doar situatia proprieei scari? Am atras atentia, dar lumea nestiutoare nu a comentata nimic, iar "reprezentantii sustineau (fara sa raspunda la ceea ce scriu si aici) ca exista o singura gestiune. Multumesc!
Buna ziua. La Adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari Bloc... nu a mai fost trecut si numele, prenumele persoanelor prezente care au semnat in PV al AG. Eu ca membru cum pot fi convins ca persoanele prezente sunt si cele reale conform semnaturii din PV? Plus ca nu pot cere numele si prenumele membrilor comitetului executiv pentru a reclama faptul ca unul anume fotografiat la consumul din jurl blocului.Nu am putut folosii fotografia si numele membrului i ncauza pe motiv GDPR. orin in cazu lacesta cum pot dovedii membrilor si sa reclam asociaiatiei si AG ca memrul in cauza fotografiat nu mai merita sa fie membru. LA alegerile de anul viitor cum pot alege un reprezentant in comitet fara sa stiu numele si prenumele in caz de probleme viitoare. o plangere penala sau civila nu poti face daca nu i istii numel si prenumele. Multumesc Anticipat pentru un posibil rapsuns convingator.
Bună ziua! In 2020, în plină pandelie, am făcut plângere penală împotriva unei individe care mă scuipat (zadarnicirra combaterii bolilor) la o casă de bilete. Polițista care ancheta cazul, a accesat Sistemul Informatic Integrat din cadrul MAI, fără acordul meu verbal sau scris (nunambfost întrebat sau înștiințat în prealabil) pentru a dezvălui în dosarul în care eu eram parte vătămată că sufeream de "anumite afecțiuni medicale" fără a specifica ce afecțiuni. Astfel insinuindu-se/ interpretandu-se că aș fi un bolnav mintal. A mai dezvăluit și la ce medic de familie eram arondat, precum numele și cabinetul medicului meu de familie. Degeaba am cerut explicații că nu am primit un răspuns clar și la obiect, precum și baza legală. In acest caz cine are dreptate? Eu sau poliția? Singurele afecțiuni medicale de care "sufeream" erau două operații: scos colecistul și pietre la rinichi. Întrebarea ar fi: Avea dreptul legal agenta "specială" fara acordul meu și fără să fi fost un caz de crimă sau trădare națională accesarea bazei de date privind starea mea de sănătate, și dezvăluirea in dosar fara că sa insenfi cerut de la parchet așa ceva? PV făcut de ea, nici nu avea nr.de înregistrare că un act la dosar. De parcă așa ceva se poate obține fără o urmărire și aprobare de la next level. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Mulțumesc!

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! În acest caz are dreptate Poliția. Chiar dacă solicitarea vizează datele unor funcționari publici și aveți un interes legitim, ele nu pot fi comunicate către persoanele fizice. Faptul ca nu cunoașteți numele persoanelor nu e un impediment pentru a depune plângerea penală. Puteți depune plângerea la unitatea de Parchet competenta teritorial și material, iar organele de cercetare penală vor identifica sigur făptuitorii.

Buna seara!
Am cerut Biroului Control Intern numele, prenumele si gradul politistilor care au refuzat sa trimita echipajul (pentru a le face plangere penala - (Abuz in serviciu) prin solicitarea de la 112 si sectia de cartier. Intr-un final, la insistentele mele, BCI a refuzat motivand ca sunt date cu caracter personal si eu nu am calitatea de operatror de date cu caracter personal, Eu nu am cerut date cu caracter personal pentru o personaa fizica, ci pentru niste angajati ai statului care nu si-au facut datoria si se cred mai presus de legea si fisa postului. Cine are dreptate? Politia sau eu?
Multumesc anticipat pentru un posibil raspuns!
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Nu este obligat (prin lege) sa va dea aceleasi nr, de zile de concediu pe an

Multumesc pentru raspuns. nu este obligat (prin lege) sa imi dea aceleasi nr,de zile de concediu pe an (30 datorita vechimii la locul de munca) de dinainte de pandemie? incetarea contractului d emunca s-a facut prin decizie colectiva, nu demisie. Multumesc!
Buna ziua. Daca lucrezi de mai bine de 25 de ani intr-un loc, dar din cauza pandemiei din 2020 se desfinteaza locul de munca si reangajat 1 an si ceva mai tarziu, este corect ca reangajare zile de concediu sa se recalculeze ca nou angajata si nu ca cel de dinainte de trimitere in somaj (nu tehnic)? Adica inainte erau 30 de zile, la reangajare 18 zile de concediu pe an. Multumesc!
As fi procedat legal. Credeți că aș fi pus întrebările doar ca să încerc? Că totul este un moft?

Dr.Virgil Dan Amza a scris:

daca dumneavoastra ati fi presedinte, cum ati proceda?