avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Dascalu Camelia Raluca

Activitate Dascalu Camelia Raluca

VA MULTUMESC FRUMOS
Multumesc frumos insa tocmai aici este problema, hotararea este din 2009
Creditorul a solicitat constant la Casa de Pensii sa mi se retina din pensie (in baza hotararii respective).Ulterior dandu-mi seama ca totusi platesc de mai bine de 3 ani am solicitat Casei de Pensie sa imi spuna si mie totalul sumelor care mi-au fost retinute si surpriza din adresa lor mi-am dat seama ca am platit si platesc in continuare cu mult peste debitul mentionat in hotararea judecatoreasca.
Ce pot face sa nu mi se mai retina din pensie?
Va multumesc
Buna ziua,
Am luat un credit, am ramas in urma cu ratele , s-a declansat executarea silita si mi s-a retinut din pensie vreme de 3 ani o suma de bani pana la acoperirea debitului.Ulterior dosarul a fost preluat de un alt executor (deoarece cei bancari s-au desfiintat) si noul executor a inceput executarea silita in baza aceleiasi hotarari judecatoresti. I-am dus adresa de la tertul poprit din care reiesea ca am achitat suma de bani stabilita in acea hotarare insa el nu vrea sa opreasca executarea deoarece creditorul i-a trimis o adresa in care ii cere sa continue executarea (debitul vechi prevazut in hotarare era 6500 - debit pe care l-am achitat iar creditorul mai vrea acum inca 3300 punand la dosarul de executare aceeasi hotarare)
Executorul nu era obligat sa optreasca executarea daca am adus adresa de la tertul poprit din care reiese ca am achitat debitul?
ce mai pot face in acest sens?
Va multumesc
Răspuns la discuția cum devii executor judecatoresc?
Categoric nu are cum sa fie un examen usor, e o meserie grea, solicitanta si cere ,,multa carte,, si mult mai multe pe langa.
Va multumesc frumos pentru raspuns
Răspuns la discuția cum devii executor judecatoresc?
Ma scuzati ca intervin in discutie dar chiar ma intereseaza problema.
Daca am peste 3 ani experienta ca si consilier juridic si indeplinesc conditiile de mai sus unde iti depui dosarul ?
si presupun ca esti obligat sa dai si un un examen.
Va multumesc mult
Răspuns la discuția Concediere \\"la comanda\\"
Presupun ca daca discutam de o firma mare, are un sectretariat unde se dau nr. de inregistrare.
Puteti inregistra acele cereri formale (care oricum nu s-au pus in practica), apoi va faveti copii de pe ele si sa le puneti la loc la dosar?
Astfel nu va poate acuza nimeni de furt si mai mult chiar de vor disparea din acte, dvs. aveti niste copii care poarta nr. de inregistrare din unitate, fapt care atesta ca au existat insa cineva le-a sustras ulterior.
Ce parere aveti?
Răspuns la discuția Concediere \\"la comanda\\"
Duceti-va vorbiti cu mai multi avocati, sa stiti ca sunt multi bine pregatiti chair daca nu sunt arhicunoscuti si faimosi, au coloana vertebrala si sunt sigura ca va vor ajuta.
Si in cazul meu au apelat la o foarte tare casa de avocatura si chiar daca sunt de meserie (nu sunt inca avocat) totusi presiunea a fost foarte mare insa tot ei au cedat.
Trebuie doar sa fiti hotarata, sa fiti constienta ca e nevoie de timp si intradevar va puteti reprezenta si singura .
E alegerea dvs. insa eu zic ca ar fi i bine sa vorbiti si cu un specialist macar sa va indrume corect pasii si sa va ajute la stabilirea strategiei de lupta.
Succes
Răspuns la discuția Concediere \\"la comanda\\"
Eu am terminat Dreptul acum cativa ani si am avut ,,sansa,, de a invata din greselile mele insa intodeauna am luptat pentru ceea ce am considerat ca e corect si legal.
Nimeni nu are voie sa iti incalce drepturile indiferent cine e si oricate lacune ar avea legea ca profesionist intodeauna trebuie sa stii sa le completezi.
Trebuie sa recunoastem ca nu avem cum sa stim totul si mai gresim (cu totii gresim ) insa asta mi se pare extraordinar la acest forum faptul ca ne putem completa, unde nu stie sau greseste unul poate veni celalalt cu o idee si uite asa invatam (nu ne suparam) sa devenim profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.
Poate ca e timpul ca legea, corectitudinea si oamenii care chiar vor sa o aplice si sa ajute pe altii (si implicit se ajuta si pe ei ) e timpul sa se uneasca iar acest forum mie mi-a oferit sansa asta si sunt sigura ca multora dintre noi.
Bafta multa
Răspuns la discuția Concediere \\"la comanda\\"
Eu am castigat un proces impotriva unei mari companii, asa ca nu va lasati intimidata, mai ales ca puteti dovedi faptul ca a existat precedent, luptati pt. drepturile dvs pentru ca sa stiti ca exista si judecatori care stiu sa isi faca meseria.
Bafta multa
Răspuns la discuția Cod caen potrivit pentru pfa
Va multumesc din toata inima,
O zi buna