avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate globaljobexperience

Activitate globaljobexperience

Imi cer scuze, am inteles gresit, vezi contestatie in contecios si solicita o expertiza in stabilirea debitului
Dca te ajuta iti trimit model Cerere Ajutor Public Judiciar. Intr-o speta similara mi-a fost aprobata. BAFTA
Răspuns la discuția schimbare cod caen
Buna seara. Pentru efectuarea serviciilor de plasare intradevar este obligatoriu ca sa aveti obiect principal de activitate conform codului CAEN 7830, dar nu este prevazut cum ca ar fi obligatoriu sa fie singurul obiect de activitate pe care se poate profesa.
Răspuns la discuția schimbare cod caen
B
Răspuns la discuția Puteti sa ma ajutati??????
Cesionarea partilor am inregistrat-o dar cu platile la zi nu ma prea pot lauda. dar exista posibilitatea de a-mi plati partea ce imi revene mie pe perioada cat am fost administrator iar partea ce revine actualului administrator sa o plateasca el?
Răspuns la discuția Puteti sa ma ajutati??????
Exista art. prin care sa fie stipulat clar cum ca raspunderea de ori ce natura juridica inceteaza la terminarea mandatului de administrator? Si revine in totalitate Administratorului care preia activul si pasivul societatii? Daca da, despre ce art. din ce lege este vorba?
Răspuns la discuția Puteti sa ma ajutati??????
Va multumesc mult Dl Eugen.
si ce credeti pot iesi din acest proces cu cazier curat?
Buna ziua. Numele meu este Man Marcel si v-as fi recunoscator daca ati putea sa imi raspundeti la cateva intrebari.
Am fost citat in calitate de invinuit pentru savarsirea infractiunii de Evaziune Fiscala art. 6 Leg. 241/2005. Daca am cesionat Activul si Pasivul societatii ce o aveam unei terte, pot fi tras la raspundere pentru neplata obligatiilor la sursa? In perioada in care am fost administrator daca nu am avut control fiscal si nu am fost somat cum ca societatea are datorii la bugetul de stat. Infractiunea de Evaziune Fiscala pentru neplata obligatiilor la sursa a fost constatata in urma unui control fiscal facut in prezenta actualului Administrator.
Ce am de facut?:sorry: