avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instanta competenta contestare Decizie ANOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instanta competenta contestare Decizie ANOFM

Care este instanta competenta sa judece contestatia la o decizie ANOFM prin care se imputa o anumita suma ce a fost platita ca ajutor de somaj?
in mod normal ar trebui sa fie inscrisa in aceasta... oricum Tribunalul ( sectia conflicte de munca si asigurari sociale )
...tocmai asta este , ca nu este scrisa...iar, din ce am vazut pe portal , unele sunt la TMB -sectia conflicte de munca( cum mi se pare si mie normal) altele la TMB Contencios administrativ

o alta intrebare este daca contestatia suspenda executarea pana la solutionarea pe fond, fiind vorba de o decizie de debit
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat
orice contestatie suspenda exercitarea unei actiuni pana la solutionarea acelei contestatii
nu este chiar asa...din cauza asta am intrebat. asa dori un temei juridic
Dca te ajuta iti trimit model Cerere Ajutor Public Judiciar. Intr-o speta similara mi-a fost aprobata. BAFTA

Alte discuții în legătură

Competenta de solutionare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate sfatui cineva: Am solicitat in scris Casei sectoriale de pensii a MAI sa-mi recalculeze pensia, in sensul de a-mi ... (vezi toată discuția)
Judecatorie sau tribunal sectie civila? OLGAS OLGAS Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot ataca hotararea Comisiei Centrale de Contestatii. La judecatorie sau la tribunal sectia civila? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizia pensionare NiculaeB NiculaeB din 18 ani grupa ll mi se ia in calcul doar 12, pe motiv ca in perioada cand am fost sef de compartiment ctc , AQ nu beneficiez de grupa ll.Mentionez ca in CM ... (vezi toată discuția)