avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Activitate fgo

Activitate fgo

Răspuns la discuția parte civila
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri !
Răspuns la discuția parte civila
Termenul este pe data de 19.11 .La acea data nu sunt in localitate .... pot sa dau o declaratie mai devreme la Tribunal ?
Discuție parte civila
Buna seara!
Acum cca 8 luni am cumparat un PC .... dupa 1 luna am fost sunat de Politie ca ar fi fost furat . L-am dus la Politie si dupa 1 luna am fost chemat la proces ca parte civila (PC-ul l-am cumparat de la unul care il cumparase de la hoti... in fine eu fiind cam mana a 4-a ). La prima infatisare m-am prezentat am declarat ca mi-am recuperat paguba ... ceea ce s-a si intamplat si cca 3 luni pana la sf procesului nu mai m-am prezentat la proces .
Procesul s-a terminat ... am primit instiitarea ... pana si infractorii au primit pedeapsa cu suspendare ... in sf nu conteaza .
Dupa 4 luni primesc o noua citatie sa ma prezint la proces din nou ca "intimat parte civila " . Am inteles ca unul din cei 10 insi care eram prezenti ca parte civila ar fi facut recurs .
Sincer chiar nu am timp sa ma prezint la data noii citatii ... in plus nu inteleg de ce ... sa declar din nou ca nu am pretentii...
Ideea este, ce mi se poate intampla dc nu ma prezint?

Va multumesc!