avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate ralucahagiu

Activitate ralucahagiu

Răspuns la discuția Retinere salariu integral
Se pare ca angajatorul are un contract cu banca si nu se poate sa-mi dea in mana banii. Ei, poate rezist 4 luni fara salariu.:D
Răspuns la discuția Retinere salariu integral
Cred ca m-am exprimat gresit, compania la care lucrez mi-a virat salariul. Banca mi i-a luat pe toti, si asta fiindca nu am avut sa pun nici un ban in ultimii doi ani pe card. Nu am lasat niciodata( in 2 ani) nimic pe card. Si din aceasta cauza mi-au retinut salariul. Dar eu stiu ca nu se poate retite TOT salariul. Eu nu am bani de paine o luna de zile, eu stau cu chirie, si multe altele.
Buna ziua,
In 2007, am facut o descoperiere de card, la BRD de 39990 lei pe care o puteam achita in termen de 2 ani. In fiecare luna trebuia sa las o dobanda de vreo 80 lei. Nu am avut , si nu am putut sa las. Cu o luna inainte am fost la banca sa intreb daca se poate prelungi perioada de rambursare cu alti 2 ani. Mi s-a spus k se poate doar in conditiile in care am lasat macar dobanda. In caz contrar , mi se va pune toata suma, la celalalt credit, urmand sa fiu sunata de un reprezentant al bancii pentru a stabili o rata lunara. Lucru care nu s-a intamplat. Pe data de 10.10.2009, s-au implinit cei 2 ani, iar in luna noiembrie pe data de 4 , in momentul in care mi s-a virat salariul, acesta a fost retinut integral.
Vreau sa stiu daca acest lucru este posibil, deoarece, stiu ca nu au voie sa opreasca mai mult de 30% sau 50% din salariu.
Va multumesc.