avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate alexandralincu

Activitate alexandralincu

Va multumesc foarte mult! O zi buna!
Ma gandeam ca fiind colegiat numai in Spania in Romania nu ar avea drept de semnatura. Problema e ca doar pentru faptul ca sunt romanca m-au obligat sa fac rost de toate aceste informatii in timp record de 5 zile si eu nu sunt nici jurista nici avocata nici nimic...cel mult pot face un rezumat in limba spaniola din ce informatii pot gasi.
Nu stiu ce este necesar sa prezinte firma la Inspectoratul muncii inainte inceperii lucrarilor., daca documentele trebuiesc traduse sau nu in limba romana, planul se protectie si siguranta a muncii se va a realizar in spaniola este necesar sa fie tradus? Sunt detalii pe care efectiv nu stiu de unde le pot obtine si cui ma pot adresa, nici macar nu locuiesc in tara, sunt pelcata de 12 ani si nu stiu cum functioneaza lucrurile in sectorul protectia muncii. Va multumesc foarte mult pentru intelegere si timpul acordat!

Va multumesc foarte mult, nu am avut intentia de a scrie cu majuscule, a fost o greseala, o sa tin cont pe viitor.
CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI?
CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE

MULTUMESC ANTICIPAT
Buna ziua,
Am nevoie sa mi indicati unde as putea sa gasesc informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca in materie de protectie si siguranta a muncii o firma spaniola care va deschide mai multe santiere pe teritoriul romanesc: statii electrice, parcuri eoline, turnuri meteorologice. Documentele necesare si planul de protecti a muncii trebuiesc traduse si apostilate in limba romana sau se paote si in limba spaniola. Coordonatorul de santier este obligatoru sa fie roman sau poate fi spaniol.
Va rog foarte mult, daca ma puteti ajuta inclusiv contra cost este foarte urgent!
As dori sa ma informati daca un coordonator de santier in Romania paote avea nationalitate spaniola sau e obligatorio sa fie roman?
E vorba de firma Iberdrola Renovables care va construi mai multe parcuri eoliene in tara. Multumesc!
LEGEA 319/2006
As dori sa aflu detaliat in ce pagina pot gasi informatia in legatura cu obligatiile angajatorului (firma straina) si promotorului, este vorba despre montare de turnuri in statii meteorologice.
Ce tipuri de EPI (ECHIPAMENT PROTECTIE INDIVIDUALA) sunt necesare.
Ce documente sunt necesare pentru inceperea lucrarilor etc. Firma este mare.
Multumesc anticipat.