avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... documente protectia muncii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

documente protectia muncii

Buna ziua,
Am nevoie sa mi indicati unde as putea sa gasesc informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca in materie de protectie si siguranta a muncii o firma spaniola care va deschide mai multe santiere pe teritoriul romanesc: statii electrice, parcuri eoline, turnuri meteorologice. Documentele necesare si planul de protecti a muncii trebuiesc traduse si apostilate in limba romana sau se paote si in limba spaniola. Coordonatorul de santier este obligatoru sa fie roman sau poate fi spaniol.
Va rog foarte mult, daca ma puteti ajuta inclusiv contra cost este foarte urgent!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 15 Noiembrie 2009
Pentru serviciul de prevenire şi protecţie, angajatorul are urmatoarele posibilitati:
a) prin asumarea de către angajator, în condiţiile art. 9 alin. (4) din legea nr.319/2006, a atribuţiilor pentru realizarea măsurilor prevăzute de lege;
b) prin desemnarea unuia sau mai multor lucrători pentru a se ocupa de activităţile de prevenire şi protecţie;
c) prin înfiinţarea unui serviciu intern de prevenire şi protecţie;
d) prin apelarea la servicii externe de prevenire şi protecţie.

Cadrul normativ general este dat de :
- Legea nr.319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca
- Normă metodologică din 11/10/2006, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 882 din 30/10/2006, de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/200

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coordonator santier en romania poate fi si spaniol? alexandralincu alexandralincu As dori sa ma informati daca un coordonator de santier in Romania paote avea nationalitate spaniola sau e obligatorio sa fie roman? E vorba de firma Iberdrola ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat ssm kra kra Buna ziua, In cadrul unui parc eolian, o societate care are un numar de angajati pe santier de peste 30, poate sa functioneze fara serviciu intern de SSM si ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii aplicata pentru lucrari de mentenanta in parcuri eoliene ADEA ADEA As dori sa ma informati in legatura cu lucrarile de mentenanţa pentru un parc eolian in Romania din punct de vedere al sigurantei si protectiei muncii. Nu ... (vezi toată discuția)