avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE

CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI?
CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE

MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: alexandralincu , utilizator 14:39, 15 Noiembrie 2009
alexandralincu a scris:

CE COD CAEN CORESPUNDE PENTRU ASTFEL DE ACTIVITATI?
CONSTRUCTII STATII ELECTRICE SI PARCURI EOLIENE

MULTUMESC ANTICIPAT


:offtopic: Interventie moderator
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

....
posibil sa va incadrati in codul CAEN 35 Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat sau in 43.21 Lucrari de instalatii electrice
Va multumesc foarte mult, nu am avut intentia de a scrie cu majuscule, a fost o greseala, o sa tin cont pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii tiviki tiviki IN CAZ DE CONCEDIERE SINDICATUL NOSTRU A SEMNAT UN CRITERIU DE PLATI.EU MA INCADREZ LA 6 ANI VECHIME SI 4 SALARII,ASTA LA FIRMA UNDE LUCREZ.DAR MAI E SEMNATA O ... (vezi toată discuția)
Caut avocat probono -lm POMPEIA POMPEIA CAUT AVOCAT PENTRU INCEPUT PROBONO IN LITIGIU DE MUNCA , DUPA OBTINEREA REANGAJARII SE INCHEIE CONTRACT . 0722137120 (vezi toată discuția)
Legea nr 9 termenul de solutionare a dosarelor de catre prefectura silangel69 silangel69 AM DEPUS IN ANUL 2007 DOSARUL COMPLET LA PREFECTURA JUDETULUI REFERITOR LA DESPAGUBIRI JUDETUL DUROSTOR BULGARIA VA ROG POATE SA MI SPUNA CINEVA CARE ESTE ... (vezi toată discuția)