avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... coordonator santier en Romania poate fi si spaniol?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

coordonator santier en Romania poate fi si spaniol?

As dori sa ma informati daca un coordonator de santier in Romania paote avea nationalitate spaniola sau e obligatorio sa fie roman?
E vorba de firma Iberdrola Renovables care va construi mai multe parcuri eoliene in tara. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandralincu , utilizator 16:45, 15 Noiembrie 2009
Nu conteaza nationalitatea celui acre coordoneaza activitatea de santier in tara. Prin urmare, acesta persoana poate avea nationalitatea spaniola.
Ma gandeam ca fiind colegiat numai in Spania in Romania nu ar avea drept de semnatura. Problema e ca doar pentru faptul ca sunt romanca m-au obligat sa fac rost de toate aceste informatii in timp record de 5 zile si eu nu sunt nici jurista nici avocata nici nimic...cel mult pot face un rezumat in limba spaniola din ce informatii pot gasi.
Nu stiu ce este necesar sa prezinte firma la Inspectoratul muncii inainte inceperii lucrarilor., daca documentele trebuiesc traduse sau nu in limba romana, planul se protectie si siguranta a muncii se va a realizar in spaniola este necesar sa fie tradus? Sunt detalii pe care efectiv nu stiu de unde le pot obtine si cui ma pot adresa, nici macar nu locuiesc in tara, sunt pelcata de 12 ani si nu stiu cum functioneaza lucrurile in sectorul protectia muncii. Va multumesc foarte mult pentru intelegere si timpul acordat!

Aici gasiti actele necesare pentru întocmirea dosarului în vederea obţinerii autorizaţiei de protecţia muncii
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc foarte mult! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente protectia muncii alexandralincu alexandralincu Buna ziua, Am nevoie sa mi indicati unde as putea sa gasesc informatii referitoare la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca in materie de protectie ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Procura pentru copii trebuie tradusã? MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, Aţi putea să imi spuneti, va rog, daca procura necesara unui copil care iese din ţara fără părinţi trebuie tradusă în limba ţării în ... (vezi toată discuția)