Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate luminita craiu

Mulțumesc!
In data de 22.07.2019, mi s-a comunicat verbal de către angajator că este nevoit să înceteze colaborarea cu mine, neavând un motiv întemeiat.Singurul motiv știut și de ceilalți colegi este că o altă persoană (colaboratoare apropiată), nu mă suportă.
Menționez că sunt angajată de 2 ani și supusă zilnic la violente psihice la locul de muncă,însă din data la care mi s-a comunicat verbal că trebuie să părăsesc locul de muncă, starea psihică,viața mea profesională și familială ( am doi copii in intretinere)este grav afectată.
Am continuat să merg la locul de muncă după ce i-am comunicat angajatorului că îmi cunosc drepturile de angajat.
Simt că nu îmi mai pot exercita prestația la locul de muncă unde sunt angajată pe post de funcționar relații clienți într-o clinică medicală ,unde fac și încasările serviciilor.
Ce mă sfătuiți să fac până când mi se va comunica in scris concedierea?
Va mulțumesc!

Domnul Manole, nu am avut cunostinta ca primeam acea suma de bani, atfel nu asi fi ajuns sa se adune o suma atat de mare.Va multumesc pentru sfat!

Va multumesc donul avocat eu.ro.lex.La asta m-am gandit si eu. Cei care au gresit, sa plateasca! Numai ca situatia mea financiara in momentul de fata.....nu-mi permite. Acum, ca am primit un impuls si din partea dumneavoastra, ma voi informa care cale este mai putin costisitoare. Nu pot accepta sa platesc pentru ce au gresit cei care se plang ca au salariile mici. Le-am vazut pe doamnele de la primarii( unele) cum "isi fac" treaba. Nu merita nici ce le-au taiat din salarii.
In urma cu 2 ani si jumatate mi-am pierdut fiica in varsta de 4 luni intr-un accident de masina. Eu am trimis fax cu certificatul de desces emins de Primaria Arad( locul decesului), in vederea sistarii alocatiei. Mentionez ca am trimis acest fax la domiciliul pe care il aveam la momentul accidentului(Fetesti- Ialomita). In urma cu 1 an si 4 luni s-a nascut cel de-al treilea copil.Intre timp ne-am schimbat domiciliul din Ialomita in Brasov. Am facut cerere de acordare a alocotiei pentru cel de-al treilea copil in Brasov. In momentul in care a trebuit sa cer transferul dosarului primului meu fiu de la Ialomita la Brasov s-a descoperit ca fiica mea decedata inca mai primea alocatie de stat. Aceasta alocatie era virata intr-un cont curent, eu neverificand periodic sumele intrate. Astfel s-a ajuns la un debit de 4.294 lei. Printr-un angajament scris am convenit la rambursarea intregii sume, urmand sa-mi fie oprita din alocatiile celor doi copii, noi neavand niciun venit. Sunt in cunostinta ca Primaria Arad a instiintat espre decesul copilului meu in a cincea zi de la data decesului. M-am informat si am aflat ca nu era in competenta mea sa anunt decesul copilului. Problema care ma intriga cel ma tare este ca daca nu se nastea cel de-al treilea copil, copilul decedat ar fi primit alocatie pana la 18 ani, banuiesc.....iar aceasta suma, de 4.294 mi-a fost atribuita in 2 ani si 6 luni iar ei ma OBLIGA s-o rambursez pana la sf. lunii februarie. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a contesta acest termen, si pentru a face sa plateasca pe cei care au gresit in acest caz! Mi se pare un abuz ca aceste hotarari sa se ia fara sa se tina seama si de mine, adica tutorele minorilor. Va multumesc!
Buna ziua! in august 2009 am avut un accident rutier oe raza judetului Arad, in urma caruia (dupa 36 ore) fiica noastra in varsta de 4 lun a deccedat.Dosarul sotului meu se afla la politaia Arad.
Multi imi spun ca n-ar fi trebuit sa-i retina permisul de conducere fiind emis de catre statul italian.Nu stim nici cum functioneaza cu dovezile care (ne-au spus )se vor prelungi la fiecare 30 de zile.

va multumim!