avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate quatro

Activitate quatro

Răspuns la discuția se numeste furt?
Am inteles ca fapta mea poate fi considerata furt, dar in cazul acesta in cat timp se pot sesiza organele de politie? Ma vor chema la sectie pentru a discuta? Pot scapa doar cu amenda sau exista riscul de inchisoare?
Pe mine in acest moment ma intereseaza ce pot pati si mai ales in cat timp ar trebui sa se intample ceva, daca este sa se intample? Poate trece mai mult de 1 saptamana?
Răspuns la discuția se numeste furt?
Am cumparat perechea dimineata, i-am purtat o ora si am realizat ca ma bat. M-am gandit ca daca i-am purtat nu mi mai schimba si de aceea am decis sa fac eu asta. M-am reintors la magazin, am cerut un nr mai mare si am inlocuit incaltamintea. Am plecat doar cu o pereche. Inca am dovada platii. Practic nu e furat, ca am platit o pereche si doar am schimbat intre ele perechile mai apoi, una ramanand acolo. Mi se poate intampla ceva?
Răspuns la discuția se numeste furt?
Dar daca totusi sesizeaza organele de ancheta in cat timp voi afla si cum va fi procedura? Nu se poate sa scap doar cu o amenda?
buna ziua,

ieri am cumparat o pereche de tenesi pe care i-am platit, 89 ron. dupa ce i-am incaltat am realizat ca imi sunt mici si am fost sa-i schimb, dar pentru ca ii purtasem am decis sa-i inlocuiesc cu alti mai mari. am solicitat vanzatoarei un nr mai mare. intr-un moment in care aceasta nu era atenta i-am inlocuit. aveau si camera video. cand am plecat aceasta a luat pantofi mai mici din cutie iar eu am plecat. ce pot pati? pot face inchisoare?