avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters113415

Activitate ContSters113415

administratorul unei societati trebuie sa fie angajat neaparat cu contract individual de munca? daca da care este acea lege?
va multumesc!
Răspuns la discuția angajare bona filipineza
va multumesc pentru raspunsuri!=D>=D>=D>
cum poate o persoana fizica romana sa angajeze cu contract de munca o bona filipineza . care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze? mentionez ca persoana straina are autorizatie de munca si permis de sedere in Romania valabile. va multumesc!
Răspuns la discuția ajutor somaj
nu conteaza ca data desfiintarii postului nu este aceeasi cu data intrarii in somaj?
Discuție ajutor somaj
la data de 01.04.2011 o societate de constructii a desfiintat un atelier iar muncitorii care lucrau in acel atelier au fost repartizati pe santier intre ei fiind si o femeie care a solicitat incetarea activitatii cu posibilitatea trecerii in somaj incepand cu data de 01.05.2011 pentru ca nu poate face fata la munca necalificata la care a fost repartizata ( moloz, sapaturi, beton, carat cu roaba). .credeti ca putem sa o trimitem la somai ?
Discuție noul model CIM
are cineva un nou model de CIM cu 01.05.2011?
Răspuns la discuția angajare pentru ONG
va multumesc pentru raspuns!
un ong poate angaja persoane in baza unui cim? la lit, G al CIM - conditii de munca, scrie la al.1: activitatea se desfasoara conf. prevederilor legii 31/1991.
cand deschid revisalul exportat cu succes pe stik!! imi apare urmatorul mesaj:Whitespace is not allowed at this location. Error processing resource 'file:///G:/3.xml'. Line 2, Position 214

firma este noua si salariatii incep activitatea de luni. maine trebuie sa merg sa il depun laITM ca inca nu avem parola online. ajutoor
este corect " a norma intreaga" de 2 ore/zi?????????????????
eu stiam ca norma intreaga are 8 ore/zi.