avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate grandbitzu

Activitate grandbitzu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Sincer chiar pareti niste copii cu discutia asta!!!! Se valideaza? Nu se valideaza? Chiar credeti ca un amarat de articol intereseaza pe BB sau UNBR??? pE EI NU-I INTERESEAZA FAPTUL CA EFECTIV ISI BAT JOC DE aprox. 1100 de candidati!!! Hai sa fim seriosi o sa se valideze si nu va asteptati ca daca s-a copiat pe rupte o sa se si intre la fel. Anul trecut aceleasi discutii au fost si nu s-a facut nimic, mai ales ca nu exista unitate intre cei care vor sa faca ceva. Va doresc succes deplin!!!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Uite ai lansat o idee noua! Ar fi tare interesant sa se valideze la cei care s-a afisat deja...si totusi ma intreb si eu ca un jurist de mana a 5-a ce se va intampla daca se va descoperi la bucuresti dupa corectare niste fraude ori orice altceva ce poate duce la nelegalitatea acestui examen??? Conform regulamentului acesta fiind un examen national unitar unic bla bla. Sincer nu stiu daca se va valida ceva, dar eu unul nu cred ca pe 11/12 dec se va intampla ceva benefic pentru cei ce asteapta validarea.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
E logic!!! Nu are cum sa se valideze examenul pe 11 dec! Daca maine, ipotetic s-ar afisa rezultatele urmeaza un termen de 48h in care se vor depune contestatiile si doar daca vor promova toti va fi o sansa de validare, dar si atunci cu siguranta se vor gasi o gramada de tocilari care vor crede ca au luat prea putin pentru valoarea lor si vor face diferite contestatii. Astfel cu siguranta vor fi sute, mii de contestatii pe care competenta echipa de la B.B. nu le va putea corecta pana vine Mos Craciun, doar e decembrie ce mama masii! Inca odata baroul bucuresti isi arata incompetenta de a organiza un astfel de examen. Dorinta lor de a avea incasari maxime si cheltuieli minime se vede acum si se va vedea si in rezultate! Mie unul mi-ar fi rusine in situatia asta sa fiu decanul baroului bucuresti, nu stiu in cate tari capitaliste unde dictonul "time is money" a prins cu adevarat se poate intampla la un examen destul de important ce se intampla la aici. In final nu pot spune decat RUSINE B.B. RUSINE UNBR!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
CORECTEZ: trei saptamani si doua zile!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Cred, din experienta de anul trecut ca BB va afisa rezultatele martea viitoare. Exact asa a fost si anuL trecut dupa doua saptamani si doua zile au afisat surprinzatoarele rezultate. Nu vreau sa va descurajez, dar infumuratii de ... mari avocati profesori univ. doctori din Bucuresti va vor uimi cu felul lor de a corecta. Vor fi oameni realmente valorosi care vor pica fara explicatie acest examen, vor fi figuranti de asemenea care au copiat si care vor pica acest examen si bineinteles ca vor fi si nenumarate nulitati care vor lua acest examen. In mare parte promovarea tine de noroc si de starea de spirit a celui care corecteaza. E un examen spartan care te poate ingenunchea unde nu te astepti.Imi doresc ca toti cei care asteptati cu sufletul la gura sa promovati fara emotii, ma rog pentru voi pentru ca stiu prin ce treceti. Orice ar fi va FELICIT pentru puterea de a participa la acest examen! Succes deplin!!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Intrebare!!! Voi aici pe forumul asta va pregatiti pt examenul de la I.N.M.? Deoarece din cate am inteles din: REGULAMENTUL CADRU DE ORGANIZARE AL EXAMENULUI DE ADMITERE IN BAROU (vezi [ link extern ] /)
„(1) Examenul se organizează anual. Consiliului U.N.B.R. poate organiza mai multe examene într-un an, numai dacă cerinţe legate de politica profesională privind selecţia la primirea în profesia de avocat, o impun.
(2) Examenul constă în susţinerea unor probe scrise la următoarele materii:
a) organizarea şi exercitarea profesiei de avocat;
b) drept civil;
c) drept procesual civil;
d) drept penal;
e) drept procesual penal."
ACEASTA ESTE PROPUNEREA CARE SE VA DISCUTA IN CONSILIUL UNBR PE 11. 09. 2010 CU PRIVIRE LA ORGANIZAREA EXAMENULUI si care sigur nu va prezenta nici o modificare. Asa ca tineri aspiranti catre avocatura va doresc succes si spor la invatat. Daca nu dati examen la I.N.M pierdeti timpul cu grilele.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
#-oCaut avocat sa ma adopte!!!!!!!!:) Ce poti sa mai zici cand in Consiliul U.N.B.R. se discuta asa ceva?!?!? Decanul Baroului Braşov, Aurel Moldovan, a propus, sâmbătă, în cadrul Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România (UNBR), ca fii avocaţilor să fie acceptaţi în avocatură întrucât provin din familie, precizând că ei "pot deveni buni avocaţi sub îndrumarea propriei familii".

"În calitate de decan, consider că aşa cum există o protecţie subiectivă a altor bresle de liber profesionişti, cum ar fi lichidatori, executori, medici, evaluatori, fără a uita şi întreaga paletă a notarilor şi magistraţilor, consider că şi avocaţii trebuie să fie protejaţi în accesul în avocatură a copiilor de avocaţi", a consemnat Aurel Moldovan într-un punct de vedere exprimat sâmbătă, la întrunirea Consiliului UNBR din Bucureşti.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Da, pe undeva ai dreptate. Ideea e sub ce statut se da examenul asta. Examen la nivel National sau nu...? Din organizarea lui se pare ca ar fi national, ceea ce inseamna ca pe undeva ar fi o problema. Dar denumirea este usor de schimbat.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Cu toate ca am pierdut zeci de nopti cu invatatul pentru acest examen atat in vara cat si acum, mi-este indiferent ce se intampla pentru ca plang cu un ochi si rad cu celalalt!!!! Totusi ma bucur nespus de mult ca mai exista oameni care se p--- contra vantului si nu se stropesc. U.N.B.R-ul merita din plin asta pentru gradul de infatuare la care au ajuns cei care il conduc si mai ales pentru felul in care au organizat examenul din toamna unde efectiv si-au batut joc de munca unora care s-au dedicat acestui examen!!! O MERITATI DIN PLIN!!!!!