avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate bogdan_ill

Activitate bogdan_ill

Răspuns la discuția relatie cu o minora
va multumesc foarte mult....voi reveni ori d cate ori am o problema...chiar mati ajutat extraordinar de mult.
poi pentru asta voi lupta...am sustinerea materiala destul de buna.dar inca o intrebare am...nu ma pot casatori cu ea fara acordul parintilor ey inainte de nasterea copilului???sau sa scot o adeverinta cv de la primarie..........
da....deci am o situatie financiara nu chiar deosebita....am o casa marisoara si destul de frumoasa,o masina,pot spune ca banii se fac destul de usor atunci cand ai un motiv ca asta&esti invatat cu munk..si in plus ma vor sustine putin si parintii pentru inceput...adik....eu consider c nu imi trebuiesc palate pt a putea creste un copil,nu???am destule...deci pot sta linistit in privinta parintilor,nu au ce sa imi faca,nu??
poi eu nu mam razgandit&credetima ca as fi in stare sa fac orice pt acel copil...orice ar fi eu vreau ca acel copil sa trayasca.oi iubesc p prietena mea foarte mult si sunt destul de decis sa imi petrec tot restul vietii alaturi de ya.nu intelesesem la ce va referiti,,seductie,,...ea are un tata fffffffffff ciudat si capabil de multe,ma astept la multe reactii urate din partea lui,vroiam doar sa stiu dk patesc ceva in caz ca ii trece lui prin cap sa ma dea in judecata.....si va dati seama acum,dk nu vroiam sa ma casatoresc cu ea in momentul acesta ma duceam la un cabinet particular si facea avort&nu se mai ajungea la asemenea riscuri...deci,trageti si dumneavoastra o concluzie,va gasesc un om foarte cult si intelept:)
uofff....domnule claudiu...ce faceti dumneavoastra acum e sa ma descurajati,ma cam impingeti spre avort....seductie stiu ca e atunci cand o pacalesti c te casatoresti c ea,etc pt a intretine relatii sexuale cu tine...eu am spos ca nu am pacalito si vreau sa ma casatoresc cu ea............poate declara si ea ca nu am seduso&contrarii de genu pt ai putea bara declaratiile parintilor...eu chiar nu va inteleg......
poi am intretinut relatii sexuale c ea acum cateva luini,,ea avea cam 16 ani si jumatate.....deci???ce probleme,spunetimi direct,,pe romaneste cm se spune,, am urmarit multe cazuri de genul acesta pe acest syte si am vazut ca dumneavoastra le dadeati numai sfaturi bune,chiar ma incurajasem...adica din ce intelesesem eu nu aveau ce sa faca parintii ey fara declaratia acesteya...am intretinut relatii sexuale cu ea la o varsta permisa de lege dn cate stiu eu,,tot din spusele dumneavoastra,,&nu stiu,pot sune ca ma faceti sa imi pierd sperantele ca totul va fi bine...ar fi mai corect sa procedez ca un animal,sa o duc la un medic sa faca avort,sa fug ca un las????eu sunt ffff bine intentionat si vreau sa ma casatoresc cu ea si sa cresc acel copil.deci,lasati politetea si spunetimi clar ce riscuri imi asum,vreau sa stiu totul....deci,,repet,,nu am violato,nu am amenintato,nu iam facut promisiuni si ne,am culcat impreuna pentru prima data cand ea avea 16 ani si jumatate...toate astea le poate declara si ea.fiti putin mai decis pe spusele dumneavoastra domnule claudiu,,va rog frumos,,&e valabil si pentru restul lumii,,chiar am nevoie de un sfat,,va multumesc foarte mult
deci...acum copilul meu e in burtik ey...,,creste,,...parintii ey ink nu stiu,insa atunci cand vor afla eu vreau sa o iau acasa pt ca mi se pare destul de normal ...voi fi tatic si vreau sa urmaresc dezvoltarea pruncului meu&sa fiu alaturi de viitoarea mea sotie in aceste clipe,cred ca orice barbat si,ar dori lucrul asta,nu?nu voi putea daca si iubita mea e de aceiasi parere???ce treb sa fac,lamuritima,penal nu vad de ce mar acuza pt ca nu e cazul,fiica lor sa culcat de buna,voie cu mine,a decis sa pastram acest copil alaturi de mine....deci,penal nu m pot acuza din cate imi formultez eu asa in mintea mea.iubita mea poate declara ca nu am violato,nu amobligato,nu i,am facut promisiuni si alte lucruri de genu si ca vrea sa fie alaturi de mine...nici asta nu poate schimba situatia....????adik,intrati putin in pielea mea ,,domnule claudiu,,.cam cum vedeti lucrurile?
dar eu tot sunt nelamurit....unii spun ca de la implinirea varstei de 16 ani poate decide singura in privinta casatoriei,yar altii spun ca e nevoie de acordul parintilor....nu stiu ce sa mai cred...deci eu o iubvesc,nu vreau sa o las sa faca avort,vreau sa ma insor cu ea&lamuritima,va implor...in cazul in care parintii ey ma vor da in judecata,fara declaratia ey vor rezolva ceva???ma pot acuza de ceva anume???si a2,a intrebare...ma pot casatori cu ea fara acordul lor???raspundetimi,va rog frumos:(
voi nu mati inteles...eu o iubesc pe fata asta ffffff mult,dk nu vroiam s o iau de sotie ma duceam la doctor d manuta c ya acum,facea un avort s totul era ok...eu vreau sa stiu in caz ca las copilul pt ca nu vreau ca ea sa faca avort,dk am vreao problema....adik dk ea nu declara nimic s e de acord cu alegerile luate d noi...imi pot face parintii ey ceva probleme in instanta???deci o iubesc enorm d mult si de aceea nu vreau sa faca avort,chiar mam chinuit sa ii explic ca nu e bine sa faca asta....
da,insa ma gandeam asa...e minora,eu major,parintii ey niste oameni putyn incuiati....nu stiu,nu prea am avut probleme cu legea asa si nu prea ma pricep.intrasem putin in panica :P