Saptamana asta vreau sa le fac o Notificare scrisa, dar vroiam sa stiu si ce imi spune legea, doar ca nu stiu pe unde sa caut.
Nu a fost intocmit un contract de prestari servicii, din pacate pentru ca initial se emiteau facturile si se achitau in saptamana urmatoare iar pe facturi nu este trecuta data scadenta, sunt facturi simple cu datele ambelor societati, sumele de plata tva etc. dar nu si data scadenta.
Tocmai de aceea nu stiu exact ce pasi trebuie sa urmez pentru ca sincer nu vreau sa astept poate pana la anul doar pt ca am mers pe incredere si nu exista un contract.
sunt administrator la o firma din bucuresti. colaborez cu un restaurant in favoarea caruia am prestat diverse servicii. Din pacate nu avem un contract dar dupa fiecare serviciu prestat au fost emise facturi pe care ei le-au luat la cunostinta. Problema este ca acest restaurant imi tot spune ca recunoaste platile pe care le are de facut, dar nu face absolut nimic sa le achite.
Exista vreo lege care sa reglementeze anumite termene scadente ale facturilor daca nu exista contract care sa specifice aceste termene?
Cum ii pot determina sa faca plateasca aceste facturi cat mai curand?